• BIST 9568.86
  • Altın 2475.659
  • Dolar 32.4953
  • Euro 34.5705
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

Başkan Tiryaki’den açılışlar öncesi denetim

Başkan Tiryaki’den açılışlar öncesi denetim
Altındağ'da yapılan yatırımların inşaatlarıyla ilgilenen ve çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yaz döneminde...

Altındağ'da yapılan yatırımların inşaatlarıyla ilgilenen ve çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yaz döneminde açılışları yapılacak tesislerde son denetimleri gerçekleştirdi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yaz döneminde açılışları yapılacak bazı tesisleri denetledi.

İlk olarak, yapımı tamamlanan ve kısa sürede açılması planlanan at manejini ziyaret eden Başkan Tiryaki, burada tamamlanması gereken işleri sıraladı ve çalışmaların hızlanmasını istedi. Manej çevresinde yapılan düzenlemeleri inceleyen Başkan Tiryaki, ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

17 Temmuz Salı günü, Doğantepe Mahallesi'nde açılışı yapılacak olan Şehitler Parkı ve Şehitler Cami'sini de ziyaret eden Tiryaki, burada açılış öncesi son kontrolleri yaptı. Tiryaki, parkta ve camideki eksiklerin bir an önce tamamlanmasını istedi.

Doğantepe Mahallesi'nin ardından Ulubey Mahallesi'ne giden Tiryaki, burada yapımı tamamlanan spor tesisi ve parkta da incelemelerde bulundu. Yaz döneminde açılması planlanan spor tesisi ve parkın mahalle halkı tarafından sabırsızlıkla beklendiğini söyleyen Başkan Tiryaki, bu 2 yatırımın da en kısa sürede açılacağını söyledi.

"Altındağlıların duaları bize güç veriyor"

Altındağ'ın hem fiziksel, hem sosyal açıdan büyük bir değişim geçirdiğini söyleyen Veysel Tiryaki, "Şu anda yıkım, yol açma ve kentsel dönüşüm çalışmalarımızın yanı sıra, park, aile sağlığı merkezi, spor tesisi, 112 acil servis istasyonu, okul, kültür merkezi ve cami inşaatlarımız Altındağ'ın dört bir tarafında devam ediyor. İlk günkü heyecanımızla Altındağ'ın geleceği için her gün sabahın erken saatlerinden gece geç vakitlere kadar çalışıyoruz. Altındağlıların duaları bize güç veriyor" dedi.

"Her 15 günde bir açılış yapmayı sürdüreceğiz"

Tamamlanmış 20'den fazla yatırımın açılmak için sıra beklediğini söyleyen Tiryaki, Altındağ Belediyesi'nin hiçbir kurum ve kuruluşa borcu olmayan bir belediye olduğunun altını çizerek, "Tüm kaynaklarımızı Altındağlıların yaşam kalitesini artırmak için kullandık. Bütçemizin yarısını yatırıma harcıyoruz. Her 15 günde bir açılış yapmayı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim