• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Tankut, Sahaya İndi

Başkan Tankut, Sahaya İndi
Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

Kalan 4 maçında fire vermek istemeyen PTT 1. Lig ekibi Kardemir Karabükspor'da, Çamlık sahasında yapılan idman öncesi kulüp başkanı Ferudun Tankut, sahaya inerek futbolcularla yaklaşık 10 dakika konuştu. Kalan maçların önemine değinen başkan Tankut, futbolcuların sadece kendi maçlarına odaklanmalarını istedi.

Futbolcularla konuştuktan sonra İHA'ya açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, geçtiğimiz hafta sonu sahalarında oynadıkları Multigroup Alanyaspor maçını yöneten hakem Bülent Yıldırım'ın maçı iyi yönetemediğini ve saha içinde verdiği kararların yanlışlığının sonuca etki ettiğini söyledi.

"HERKESİN BİR EMEĞİ VAR"

Sezon başından beri her maçta çok farklı sonuçlar alındığı gördük ve bunu sürekli dinlendirdiklerini anlatan Başkan Tankut, "Sezon sonuna geldiğimizde sezon başında söylediklerimizin doğruluğunu görüyoruz. Lig çok zorlu geçiyor ve her takım her takımı yenebiliyor. Her hafta çok farklı sonuçlar alınabiliyor. Bunun bilincinde olduğumuzu biliyoruz. Alanya maçı bizim için çok önemli bir maçtı ve rakibimizdi. Maalesef hakem iyi bir maç yönetmedi. Saha içindeki gerginliklere neden oldu. Saha içinde verdiği kararların yanlışlığı ile sonucu da etkiledi. Bunlar biraz daha dikkat edilmesi konular. Art niyet aramak istemiyoruz ama verilen kararlara baktığımızda çok doğru kararlar değil. Verilmemesi gereken bir penaltıyı verdi. 1-1'i yakaladıktan sonra hemen verilen kırmızı kart vardı. Biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor hakemlerin. Herkesin bir emeği var. Şehirlerin emeği var. Biz başından beri söylediğimiz bize ayrıcalıklı hareket içinde olmasın ve böyle bir talebimizde olmadı. Bunu da bir haksızlık olarak değerlendiriyoruz. Karabükspor'a haksızlık yapılmasın. Saha içinde ve dışında sarf ettiği alın terine saygı duyulmasını istiyoruz. Federasyon yetkilileri bunlara özen göstereceğine inanıyoruz" dedi.

"İLK İKİDE SÜPER LİGE ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ"

Başkan Tankut, bir sezonun emeğinin bazen bir maçta bir kararla değişebildiğini de kaydederek, "Maçın içerisinde pozisyonlarımız vardı, atabilseydik maçın sonucu farklı olabilirdi. Her şeye rağmen bir puan önümüzdeki bir Alanyaspor var. Onlarında bizimde 4 maçımız var. Biz 4 maçı aldığımızda onları alacağı sonuçlarla ligin kaderi belli olacak. Biz 4 maçımızı alıp sonuçları bekleyip ilk ikide Süper Lig'e çıkmayı hedefliyoruz" ifadesinde bulundu.

"YANLIŞ BİR KARARLA KARŞI KARŞIYA KALMAZLAR"

Alanya maçında yaşanan olaylara da değinen Tankut, "Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar ile oyuncuları Sezer ve Sinan ile protokol tribününde bulunan bir kısım Alanyalı yöneticileri de olayları tahrik etmek için gayret sarf etti. Federasyon bu takım şeylere dikkat ederek önümüzdeki vereceği kararlarda biraz daha dikkatli ve hassas davranarak kulübümüze zarara sokacak bir kararların içinde olmaz. Bizler gerekli savunmamızı yapacağız. Biz hakkımızı arayacağız. Ümit ediyorum inşallah yanlış bir kararla karşı karşıya kalmazlar" diye konuştu.

"4 MAÇI ALACAĞIZ"

Kalan 4 maçı da kazanma arzusunda olduklarını ve bu bilinçle yollarına devam edeceklerini söyleyen Başkan Tankut, şunları söyledi:

"Bu çocuklar bizim çocuklarımız ve bu noktaya kadar getiren bunlar. Aynı sene ligden düştüğümüz Kayseri Erciyes ligden düşmemek için, Balıkesirspor ise ilk 6'ya girmeye çalışıyor. Böyle bir noktada Kardemir Karabükspor'un son 4 maça kala hala ilk iki hesabı yapması, sezon başında yaptığı doğruların bir ürünüdür. Hiç kimse telaşa düşmesin ve bu 4 maçı alacağız. Bu 4 maç sonrası biz ilk iki hesaplarımızı tutturacağız."

Öte yandan kırmızı-mavili ekip Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yaklaşık 1 saat Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Başkan Tankut, Sahaya İndi

Başkan Tankut, Sahaya İndi

Başkan Tankut, Sahaya İndi

Başkan Tankut, Sahaya İndi

Başkan Tankut, Sahaya İndi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim