• BIST 9524.59
  • Altın 2502.881
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.5572
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Sevimçok, Ankara’daki Saldırıyı Kınadı

Başkan Sevimçok, Ankara’daki Saldırıyı Kınadı
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok,...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Ankara Kızılay'da düzenlenen bombalı saldırıyı kınadı.

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Ankara Kızılay'da düzenlenen bombalı saldırı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Sevimçok, "Özellikle sivil vatandaşlarımızın yoğunlukla bulunduğu yerlerde yapılan bu hain saldırıların, saldırıları planlayıp gerçekleştiren habis zihniyetlerin, milli birlik ve huzurumuzu bozma gayreti içerisinde olduklarını ve sokaktaki vatandaşın sinir uçlarıyla da oynayarak halkı galeyana getirme amacı içerisinde olduklarını açıkça göstermektedir" dedi.

Sevimçok açıklamasına şöyle devam etti:

"Türkiye'nin kalbinin attığı bir yerde masum sivilleri hedef alarak düzenlenen bu bombalı saldırı, ülkemizi karıştırmak isteyerek milli birlik ve huzurumuzu bozmak niyetinde olan karanlık mihrakların alçakça planladıkları kanlı bir terör eylemidir. Vatandaşlarımızın omuz omuza vererek Türkiye düşmanlarına karşı tek yürek ve düşünce olarak birleşip itidalli davranarak bu habis beyinlerin planlarını bozmak olacaktır. Burada ben esnaflarımıza da seslenmek istiyorum. Sizler cadde ve sokakların bir nevi bekçileri, gözü, kulağısınız. Dükkânlarınızın çevresinde gördüğünüz her şüpheli durumu ya da kişileri mutlaka güvenlik güçlerimize bildirin. Belki de sizlerin sayenizde yeni bir üzücü olayın vuku bulması da böylelikle engellenebilir. Her şeyi devletten beklememek lazım çünkü bu vatan hepimizin. Zaman, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkma vaktidir. Zaman, birlik ve beraberlik vaktidir. Bu vatana ihanet edenlere ve hainlere asla fırsat vermeyelim. Şunu herkes bilmelidir ki, hiçbir terör örgütü ve onların bu hain saldırıları şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan toprağını karıştıramayacak ve teslim alamayacaktır. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim