• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Öztürk’ten Duble Yol Ve Tapu Müjdesi

Başkan Öztürk’ten Duble Yol Ve Tapu Müjdesi
AK Parti Erenler İlçe Teşkilatının 31. Danışma Meclisi, teşkilat binasında gerçekleştirildi.

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatının 31. Danışma Meclisi, teşkilat binasında gerçekleştirildi. Danışma Meclisine; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Yardımcıları Muhammet Kıratlı ve Ali Akdeniz, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hanefi Kara, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe danışma meclisinde partililere müjde veren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, konuşmasında "Önümüzdeki yıl Sakarya Caddesi ile Modern Sanayii Sitesini birbirine bağlayan Uluyol Caddesi duble yol tamamlanacak. Uluyol Caddesi Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan çalışma ile dört yol ışıklarına kadar uzanacak. Yine Belediye binasının hemen yanında alt yapı çalışmaları tamamlanan Evliya Çelebi Caddesi asfalt sezonu açıldığı gibi asfaltlanarak Sakarya Caddesine, bununla birlikte kentsel dönüşüm alanını sıfırdan geçerek Karasu çevre yoluna bağlanacak" ifadelerini kullandı. Sakarya'nın gündemini uzun süre meşgul eden hastane konusuna değinen Öztürk, "Geçen ay danışmada bin yataklı hastane için gerekirse savaşacağız demiştim. Ancak art niyetli kimseler bunu kullanarak ailemizin arasına fitne sokma gayretine girdi. Herkes bilsin ki bin yataklı hastane bizim aramızı açacak bir mesele değil; bilakis ilçeler arası hizmet yarışıdır. Bizim bölge hastanesindeki 1. önceliğimiz, olmazsa olmazımız projenin Sakarya'ya kazandırılmasıdır. Proje planlamaya alındıktan sonra tabi ki ilçemiz için bin yataklı hastaneye talip oluruz" şeklinde konuştu.

Sürdürülen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili de bilgi veren Başkan Öztürk, "Kentsel dönüşüm projesinde şu ana kadar kaydettiğimiz aşama için iyinin de ötesinde gidiyoruz diyebilirim. 280 konut ve 1 iş merkezinin inşa edildiği ilk etapta, Allah'ın izniyle şubat ayı içerisinde tapu dağıtımı yapacağız. Önceki hafta kentsel dönüşümle ilgili, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Ayhan Sefer Üstün ve Sayın Çiğdem Karaaslan'a yaptığımız sunumlar kendilerini oldukça memnun etti. Erenler Belediyesi bu konuda artık rüştünü ispatlamış bir belediyedir" dedi. Öztürk konuşmasının devamında, " Sakarya Milletvekilimiz ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ayhan Sefer Üstün bizler için Sakarya için önemli bir değerdir. Türkiye'de özellikle Roman vatandaşlarımız ile ilgili yürütülen çalışmaların, Sayın Başbakanımız tarafından Ayhan beye verilmesi Kentsel Dönüşüm projemiz kapsamındaki Roman vatandaşlarımıza özgü konutlar açısından son derece önem arz etmektedir. Bakanımız yok diye üzülmeyelim zira Genel Başkan yardımcımız Ayhan beyin almış olduğu görev bir bakanlık kadar etkili ve önemli olduğunu düşünüyorum. Kendisine Ankara'da Romanlarla ilgili çalışmalarımızı anlatarak brifing verdik. Projelerimize vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyor, desteklerinin devamını bekliyorum" dedi.

Son olarak vaatlerin bir bir gerçekleştirildiğini ifade eden Cavit Öztürk, "Henüz 2 yılımız dolmadığı halde vaat ettiğimiz 50 projenin 29'u tamamlandı. Ayrıyeten 14 tane önemli projemizi daha tamamladık. Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak benimsemiş olan Erenler Belediyesi, son sürat çalışmalarına devam etmektedir" diye konuştu. Danışma meclisi toplantısında 1 Kasım Genel seçimlerinde Erenler kadın kollarına çalışmaları nedeniyle plaket verildi.

Başkan Öztürk’ten Duble Yol Ve Tapu Müjdesi

Başkan Öztürk’ten Duble Yol Ve Tapu Müjdesi

Başkan Öztürk’ten Duble Yol Ve Tapu Müjdesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim