• BIST 9645.02
  • Altın 2417.905
  • Dolar 32.5562
  • Euro 34.8064
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Özgüven: “Okullarımızın ve öğrencilerimizin her zaman yanındayız”

Başkan Özgüven: “Okullarımızın ve öğrencilerimizin her zaman yanındayız”
Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, öğretmen ve öğrencileri makamında kabul etti.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, öğretmen ve öğrencileri makamında kabul etti.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Üzeyir Saçıkaralı yönetiminde öğretmen ve öğrenciler Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret ederek desteklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Eğitim kurumlarının baş tacı olduğunu kaydeden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "5 yıllık çalışmalarımız içerisinde önem verdiğimiz hizmetlerimizin başlarında eğitim kurumlarımıza verdiğimiz destekler gelmektedir. Bu süre içerisinde eğitim kurumlarımıza önemli destekler vererek hatırı sayılır bir yatırım gerçekleştirdik. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın eğitim aldığı kurumlar her zaman başımızın tacı olmuştur. Her türlü ihtiyaçlarında onların yanında olduk. Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Üzeyir Saçıkaralı yönetiminde öğretmen ve öğrencilerimizin bu nazik ziyaretleri bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ayrıca okulumuzun Oryantiring Genç Kızlar B Takımı'nı almış olduğu Bölge ikinciliği için tebrik ediyor, 29 Mart'ta Afyon İhsaniye'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda başarılar dileyerek her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bunun yanında çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirecek olan okulumuzun 28 Mart Parşembe günü Kızılay ile birlikte yapacakları kan bağışı kampanyasında tüm hemşehrilerimizi destek vermeye davet ediyorum. Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Üzeyir Saçıkaralı yönetiminde öğretmen ve öğrencilerimize bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Üzeyir Saçıkaralı, "Eğitime ve okulumuza verdiği desteklerden dolayı ve önemli hizmetleri için Belediye Başkanımız Özkan Özgüven Bey'e teşekkür ediyoruz. Okulumuz Oryantiring Genç Kızlar B Takımı Bölge 2. olarak 29 Mart'ta Afyon İhsaniye'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmıştır. Bu noktada da desteklerini bekliyoruz. Ayrıca Okulumuz ve Kızılay ortaklığıyla 28 Mart Perşembe günü "yaşatmak için, yaşamak için sen de kan ver" sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenliyoruz, tüm Ereğlilileri kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim