• BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Özgökçe, 23 Nisan’da Koltuğunu Miniklere Devretti

Başkan Özgökçe, 23 Nisan’da Koltuğunu Miniklere Devretti
Van merkez Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde...

Van merkez Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde kendisini ziyaret eden Koç İlkokulu öğrencilerine devretti.

Koç İlkokulu Müdürü İhsan Kılıç, öğretmenlerden Aydan Kaplanoğlu ve Yusuf Eker ve Bera Akkuş ile birlikte Tuşba Belediyesi'ni ziyaret ederek, temsili başkan olarak Özgökçe'nin makam koltuğuna oturdular. Koltuğa oturan öğrencilerden Yusuf Eker, çevre temizliği ile yeşillendirmeye önem vereceğini belirtirken, Bera Akkuş ise ilçenin imar düzenine önem vereceğini ve depreme dayanıklı konutlar inşa edilmesine öncülük edeceğini söyledi.

Ziyarete gelen tüm çocuklar ile tek tek ilgilenip, sohbet eden Başkan Özgökçe, koltuğuna oturttuğu minik öğrencilere, Tuşba Belediyesi'nin bu yıl hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyada kutlanan ilk ve tek bayram olduğunu vurgulayan Başkan Özgökçe, "Çocuklar olarak çok şanslısınız ve bu şansı her zaman elimizde tutmalısınız. Bu güzelliklerin değerini bilmeliyiz. Bizler de bu değeri korumak ve ortaya koymak için sizlerle beraberiz. Bu bilinç ve şiarla bayramlara iştirak ediyoruz. Çocuklarımızın yanında oluyoruz. Onlar için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bizler her zaman çocuklarımız ile birlikteyiz, okullarımıza tam destek anlamında çocuk oyun grupları kuruyor, parklar yapıyor ve kütüphaneler oluşturuyoruz. Düzenlediğimiz deneme sınavları ve eğitim seminerleri ile gençlerimize ve çocuklarımıza destek oluyoruz. Bundan sonra da ne gerekirse çocuklarımız için yaptık ve yapamaya devam ediyoruz" dedi.

Tuşba Belediyesi olarak yaptıkları en önemli işlerden birinin de eğitmenler ve işin uzmanlarıyla öğrencileri buluşturmak olduğunu dile getiren Başkan Özgökçe, "Her ay düzenli olarak ilçemize davet ettiğimiz bir birinde kıymetli psikolog, pedagog, yazar, şairlerle sizleri ve ailelerinizi buluşturuyoruz. Bizler, Tuşba'da sadece yol, park, temizlik, çevre koruma, imar ve üstyapı yapmıyoruz. Aynı zamanda Tuşba Belediyesi olarak kültürel faaliyetleri de bir o kadar önemsiyor ve belli bir program dahilinde yürütüyoruz. Okullarımızda hem seminerler düzenliyoruz hem de sizleri ziyaret ediyoruz. Bizler, malumunuz her hafta bir okula gelerek "Başkanımız Öğrencilerle Buluşuyor Programı" kapsamında sizlerle ve oradaki öğrencilerle bir araya geliyoruz. Ben tekrar tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başkan Özgökçe, hatıra fotoğrafı da çektirdiği minik misafirlerini uğurlarken kapıya kadar eşlik etti.

Başkan Özgökçe, 23 Nisan’da Koltuğunu Miniklere Devretti

Başkan Özgökçe, 23 Nisan’da Koltuğunu Miniklere Devretti

Başkan Özgökçe, 23 Nisan’da Koltuğunu Miniklere Devretti

Başkan Özgökçe, 23 Nisan’da Koltuğunu Miniklere Devretti

Başkan Özgökçe, 23 Nisan’da Koltuğunu Miniklere Devretti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim