• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Özaltun, Pazar Duasını Esnafla Birlikte Yaptı

Başkan Özaltun, Pazar Duasını Esnafla Birlikte Yaptı
Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Hal İçi'nde sebze pazarı kurulan Pazar yerinde geleneksel olarak yıllardır süregelen Pazar duasına...

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Hal İçi'nde sebze pazarı kurulan Pazar yerinde geleneksel olarak yıllardır süregelen Pazar duasına tezgahlarda satış yapan esnafla birlikte el açarak eşlik etti.

Başkan Özaltun, beraberindeki Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ve bazı birim müdürleri ile birlikte Pazar yerini ziyaret etti. Pazarda tezgah açan esnafa "hayırlı işler" dileğinde bulunan ve sohbet eden Özaltun, Pazar yerine alışveriş için gelen yolda karşılaştığı vatandaşlarla da konuşarak talep ve temennilerini dinledi.

Özaltun, üzeri kapatılan pazarın ihtiyaca cevap vermediği, kış mevsiminde satış yaparken güneşten istifade edemeyerek üşüdükleri yönünde şikayetler gelmesi üzerine bu yönde talepleri varsa toplu olarak dilekçe ile belediyeye başvurmalarını istedi. Beyşehir'e, içerisinde satış yapan satıcıların ve alışverişe gelen vatandaşların kışın üşümeyecekleri, yazın ise sıcağından etkilenmeyecekleri daha modern ve kapalı bir Pazaryeri kazandırmak istediklerini vurgulayan Özaltun, "Bugüne kadar Belediye olarak pazarcı esnafımızla sürekli istişare halinde olduk. Hep esnafımızın yanında bulunduk. Bugün yine birimlerimizle birlikte esnafımızın içerisindeyiz, talep ve temennilerini dinliyoruz. Bizler sizin taleplerinize kulak vermek için, sizlere de hizmet üretmek için bu kurumun başındayız. Sizlerin memnuniyetini önemsiyoruz. Kapalı Pazaryeri konusunda tüm tekliflere açığız, fikir jimnastiği yaparak inşallah bu taleplerinizi yerine getirecek bir proje üretelim" diye konuştu.

Başkan Özaltun, pazarcı esnafının Pazaryeri ile ilgili talepleri konusunda gezisi esnasında yanına gelen Beyşehir Pazarcılar Derneği Başkanı Ali Sütoğlu ile de görüşürken, bu konuda pazarcı esnafının da katılacağı bir toplantıda bir araya gelip istişarede bulunabileceklerini sözlerine ekledi.

Başkan Özaltun, Pazar Duasını Esnafla Birlikte Yaptı

Başkan Özaltun, Pazar Duasını Esnafla Birlikte Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim