• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Özakcan, Babalar Günü dolayısıyla pedal çevirdi

Başkan Özakcan, Babalar Günü dolayısıyla pedal çevirdi
Efeler Belediyesi ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) arasında yapılan işbirliği protokolü gereği ilki geçen yıl düzenlenen Baba Destek Programı ve...

Efeler Belediyesi ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) arasında yapılan işbirliği protokolü gereği ilki geçen yıl düzenlenen Baba Destek Programı ve " İlk İş Babalık" kampanyasında eğitimini tamamlayan babalar ve Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ın da katıldığı bisiklet turu düzenlendi.

Efeler Belediyesi'nin katkılarıyla, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Baba Destek Programı eğitimcileri Mustafa Keleş ve Barış Kubilay öncülüğünde " Babalar Günü" dolayısıyla düzenlenen bisiklet turu Doktor Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu önünden başladı.

Başkan Özakcan, Aydın Motor Sporları Derneği üyeleri, babalar ve çocukların katıldığı bisiklet turu, Doktor Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu önünden başlayan 3 km'lik bisiklet turunda güzergah olarak Malazgirt Meydanı'nın seçildiği tur, başlangıç noktası olan Doktor Fevzi Mürvet Ortaokulu önünde son buldu.

Düzenlenen bisiklet turunun Anne Çocuk Eğitim Vakfı'nın "İlk İş Babalık" projesi kapsamında gerçekleştirilen bir etkinlik olduğunu ve Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'a desteklerinden dolayı teşekkür eden eğitmen Mustafa Keleş, " Babalar Günü dolayısıyla düzenlediğimiz bisiklet turu, babalar ile çocuklar arasındaki etkileşimin ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. Çocuklarımız büyüdüklerinde babalarıyla birlikte vakit geçirdikleri bu etkinlikleri hatırlayacaklardır. Kendisi de Efeler'in Mesut abisi, babası olan başta Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mesut Özakcan olmak üzere, bizlere destek veren ve etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Babalar Günü'nün Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününe denk gelmesi nedeniyle erken yapılan bir etkinlik olduğunu belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Babalar Günü için düzenlenen bu etkinlikle hem babalarımızın gününü kutlamış olduk, hem de bisiklet kullanımına dikkat çekmiş olduk. Bisiklet kullanımı çevre temizliği ve sağlığımız açısından önemli bir ulaşım kaynağıdır. Bu etkinlikle farkındalık yaratarak, bisiklet kullanımına teşvik etmek de istedik. Hayatımızda bizim için en önemli olan iki insandan birisi de babamızdır. Babalar ailenin ve toplumumuzun en önemli güven kaynaklarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü'nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu yarınlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim