• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9437
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Özacar’dan Şehit Astsubay Gülünay’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Başkan Özacar’dan Şehit Astsubay Gülünay’ın Ailesine Taziye Ziyareti
Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Aktütün Karakolunda bir tankın mevzilenmesi sırasında meydana gelen kazada şehit düşen Tankçı Astsubay Kıdemli...

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Aktütün Karakolunda bir tankın mevzilenmesi sırasında meydana gelen kazada şehit düşen Tankçı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömür Gülünay'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi 34. Hudut Tugay Komutanlığında görevli iken, Aktütün Karakolunda bir tankın mevzilenmesi sırasında meydana gelen kazada şehit düşen Tankçı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömür Gülünay'ın (39) ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Özacar, şehidin eşi Derya Gülünay ve iki çocuğunun Yazıcızade Mahallesi Armada Kent Sitesinde oturdukları evi eşi Birhan Özacar ve Belediye Meclis Üyesi Gülüzar Durgunoğlu ile birlikte ziyaret ederek ailenin acılarını paylaştı. Başkan Özacar duygusal anların yaşandığı ziyarette, şehit astsubayın eşine Türk Bayrağı sunarak, "Gelibolu 2.Kolordu Komutanlığı 18'inci Mekanize Piyade Tugayı'nda da bir yıl öncesine kadar görev yapan eşiniz, Türk askerine ve ulusumuza yakışan kahramanlık ve fedakarlıkların sahibi olarak görevi başında şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet dilerken, acılarınızın biran önce azalmasını temennisiyle, siz değerli ve acılı ailesi başta olmak üzere ulusumuza bütün yakınlarına bir kez daha sabır dilerim" ifadelerini kullandı. 14 Mart tarihinde şehit olarak Cebeci Askeri Şehitliği'ne defnedilen eşinin acısını Ankara Yenimahalle'de bulunan baba ocağında yaşayan, çocukları Kamil Berkay (16) ve Beren (6) ile birlikte Gelibolu'ya dönen acılı eş Derya Gülünay ise, ziyaretten dolayı Başkan Özacar ve eşine teşekkür etti.

Başkan Özacar’dan Şehit Astsubay Gülünay’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Başkan Özacar’dan Şehit Astsubay Gülünay’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim