• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

Başkan Kara şehit, gazi ve engelli aileleriyle iftarda bir araya geldi

Başkan Kara şehit, gazi ve engelli aileleriyle iftarda bir araya geldi
Osmaniye Belediyesi, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile engelli derneklerine iftar yemeği düzenledi.

Osmaniye Belediyesi, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile engelli derneklerine iftar yemeği düzenledi.

Cebeli Bereket Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen iftar öncesi misafirleri masalarında tek tek ziyaret eden Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, sohbet edip fotoğraf çektirdi. Kara, "Yerel yönetim olarak bu şehirde yaşayan şehit, gazi ailelerimiz ve engelli kardeşlerimize her alanda yardımcı olmaya ve sizlerin hayatını daha da kolaylaştırmaya gayret sarf ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu mübarek ayda da sizlerle bir araya gelmenin şerefini ve onurunu taşıdığımı ifade etmek istiyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Allah şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin, gazilerimize uzun ömür versin inşallah. Onlar var ki biz varız, Onlar var ki vatanımız, ezanımız, bayrağımız, devletimiz var. Şehit ve gazilerimiz olmasaydı ne vatanımız, ne ezanımız nede bayrağımız olurdu. O nedenle biz onlara ve geride bırakmış oldukları ailelerine karşı her daim için minnet ve şükran duygularıyla hizmet vermeye gayret ediyoruz. Aynı şekilde engelli derneklerimizde bulunan engelli kardeşlerimizi de hiçbir zaman için ihmal etmemeye özen gösteriyoruz. Engelli kardeşlerimizin bu şehirde yaşamlarını daha kaliteli daha konforlu bir hayat biçimine dönüştürebilmek için gayret gösteriyoruz. Daha nice ramazanlarda siz gönül dostlarımızla birlikte olmayı diliyor sizler soframızı şereflendirdiniz Allah'ta sizleri şereflendirsin diyor saygılarımı sunuyorum" dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Durmuş Öksüz ise; "Şehit ve gazi ailelerimize sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı, her zaman olduğu gibi bugünde bizlerle ekmeğini paylaşan, konu şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olduğunda azami hassasiyet göstererek üst düzey destek sağlayan Başkanımız Kadir Kara'ya şükranlarımızı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Engelli dernekleri adına konuşan Tekin Özkan ise, "Bu güzel iftar sofrasında bizleri bir araya getiren, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, her konuda bizlerin yanında olan Kadir Kara başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim