• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Güler’e Bir Ödül Daha

Başkan Güler’e Bir Ödül Daha
Kayseri'de Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" ödül töreninde Tavşanlı Belediye Başkanı...

Kayseri'de Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" ödül töreninde Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler iki ödül birden aldı. İl, ilçe ve belde belediyelerinin hayata geçirdikleri projelerin değerlendirildiği, vatandaşların anket yoluyla görüşlerinin alındığı organizasyon kapsamında Başkan Mustafa Güler 5. ödülünü alarak haklı bir gurur yaşadı.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz, amaçlarının Türk belediyeciliğine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

9 ayrı kategoride düzenlenen organizasyonda İçme Suyu ve Atık Su Arıtma Tesisi projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Tavşanlı için vizyon projelerin peşinden koşuyor ve bir bir hayata geçiriyoruz. Tabi ki bu yürüyüşümüzde en büyük destekçimiz Tavşanlı halkı oluyor. Onların güvenine, sağduyulu yaklaşımlarına layık olmaya çalışıyoruz. Bugün altıncısı düzenlenen ödül töreninde iki ödüle birden layık görülmek bizlere şevk verdiği gibi Tavşanlı halkı adına da gurur vesilesi oluyor. Kaynağından Memba Suyu ve İleri Derece Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi projelerimiz ödüllere layık görüldü. Beni burada mutlu eden en önemli konu her iki projemizin de ihale sürecinin tamamlanmış olmasıdır. Altı senede 4 defa bu ödüle layık görülmek çalışma şevkimizi de arttırmaktadır. Bu başarı Tavşanlı'nın başarısıdır. Belediye personelime de teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum. Bu arada projelerimize destek veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere Bakanımız Veysel Eroğlu ve ilgili kurumlara teşekkürü bir borç biliyorum, Su Gibi Aziz olun diyorum" diye konuştu. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim