• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Genç’e Önemli Misafirler

Başkan Genç’e Önemli Misafirler
Samsun'a gelen Gazeteci Savcı Sayan, Program Yapımcısı Mehmet Aydın, Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Spor Yorumcusu Bülent Yavuz ile Basın İlan Kurumu...

Samsun'a gelen Gazeteci Savcı Sayan, Program Yapımcısı Mehmet Aydın, Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Spor Yorumcusu Bülent Yavuz ile Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey, Canik Belediye Başkan Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

Canik Belediyesi tarafından Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen "Basın Çalıştayı" ve "Türkiye'de Gazeteciliğin Dünü, Bugünü ve Yarını" konulu panele katılmak üzere Canik'e gelen Gazeteci Savcı Sayan, Program Yapımcısı Mehmet Aydın, Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Spor Yorumcusu Bülent Yavuz ile Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey Başkan Osman Genç'e makamında misafir oldu. Başkan Yardımcısı Alican Usta'nın da yer aldığı ziyarette Başkan Genç'in misafirleri, belediye tarafından yapılan yatırımlara hayran kaldı.

AY-YILDIZLI BİNAYA HAYRAN KALDILAR

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Başkan Genç, misafirlerine belediye tarafından yapılan yatırımları anlattı. Daha sonra misafirlerine ay-yıldızlı hizmet binasını gezdiren Başkan Genç, Karadeniz'de ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni alan tek belediye olan ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ne sahip Canik Belediyesi'nin teknolojik donanımı hakkında bilgi verdi. Özellikle gezdikleri ay-yıldızlı hizmet binasına ve teknolojik donanımına hayran kalan misafirler, eğitim, kültür, sanat, spor ve kentsel dönüşüm alanlarında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Genç'i tebrik etti.

DÖNÜŞÜMDE EN TECRÜBELİ BELEDİYE

Canik Belediyesi olarak vizyonlarını daima yüksek tuttuklarını belirten Başkan Genç, "Yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehrimizin fiziki gelişimine katkıda bulunurken, eğitim, kültür, sanat, spor gibi alanda yaptığımız yatırımlarla şehrimize ruh da kazandırıyoruz. Kentsel dönüşümde en tecrübeli belediyeyiz. Bu tecrübelerimizi şehrimizin yararına kullanmak için çalışıyoruz. Her alanda yaptığımız yatırımlar ve geliştirdiğimiz projeler sonucunda Cumhurbaşkanımızdan Başbakanlığı döneminde üst üste üç yıl ödül aldık" dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Genç, misafirlerine perspektif sanatıyla yapılan üç boyutlu tablo hediye etti.

Başkan Genç’e Önemli Misafirler

Başkan Genç’e Önemli Misafirler

Başkan Genç’e Önemli Misafirler

Başkan Genç’e Önemli Misafirler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim