• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Fadıloğlu’ndan Anlamlı Yeni Yıl Hediyesi

Başkan Fadıloğlu’ndan Anlamlı Yeni Yıl Hediyesi
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni yılı ihtiyaç sahibi ailelerle birlikte girerek, sorunlarına ortak oldu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni yılı ihtiyaç sahibi ailelerle birlikte girerek, sorunlarına ortak oldu. Yeni yıla dakikalar kala henüz bir yaşında iken yapılan yanlış iğne sonucu engelli kalan Sultan Döner'e Başkan Fadıloğlu, anlamlı yeni yıl hediyesi verdi.

Yeni yılı ihtiyaç sahipleri, yaşlı ve hasta vatandaşlar ile geçiren Başkan Fadıloğlu, ziyaretlerini gece geç saatlere kadar sürdürdü. Başkan Fadıloğlu ilk olarak, Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden ve seyyar satıcılık yapan 85 yaşındaki Mehmet Özturan ile hasta eşi Türkan Özturan'ı evinde ziyaret etti. Aile ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, yeni yıllarını kutlayarak, çeşitli hediyeler verdi. Başkan Fadıloğlu, daha sonra yine aynı mahallede ikamet eden Hemofili hastası olan eşi ve 4 çocuğuyla birlikte yaşayan Halil Saçlı'yı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Burada ailenin sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, aileye yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulunarak, çocuklara çeşitli hediyeler sundu. Başkan Fadıloğlu, Mücahitler Mahallesinde ikamet eden Myopati (kas erimesi) hastası Sevinç Kılınç'ı ve ailesini ziyaret etti. Kanser olan ablası, menenjit hastası olan abisi ve omurgası kırık olan annesi ile birlikte aynı evde yaşayan Sevinç Kılınç'a ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, bir süre aile ile sohbet ettikten sonra, yeni yıl temennisinde bulunarak evden ayrıldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nun kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, "Bu gece Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu'nun gelip bizleri ziyaret etmesi çok gurur verici bir durum. En azından halk ile ne kadar iç içe olduğunu gösteriyor. Birçok hizmetinin de farkındayız ve bilincindeyiz. Bunu da yıl başı gecesi olarak canlı olarak yaşamaktan çok mutluyuz. Başkanımıza bizleri bu anlamı günde ziyaret ettikleri için çok teşekkür ediyoruz. Yeni yılın tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyoruz" dedi.

SULTAN ANNE YENİ YILA YENİ UMUTTAN GİRDİ

Başkan Fadıloğlu daha sonra, Özgürlük Mahallesinde ikamet eden ve henüz bir yaşındayken, yanlış iğne sonucu engelli kalan Sultan Döner'in evine misafir oldu. Kızıyla birlikte yaşayan Sultan Döner, kendisini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ileterek, istek ve sıkıntılarını dile getirdi. Başkan Fadıloğlu, Döner'in sorunları dinleyerek, çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Başkan Fadıloğlu, Sultan anneye yeni yıl sürprizi yaparak, en çok ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyeyi kendi elleriyle hediye etti. Kendisine getirilen akülü tekerlekli sandalyeyi karşısında gören Sultan Anne göz yaşlarına hakim olamadı. Mutluluğunu Başkan Fadıloğlu ile paylaşan Sultan Anne, akülü tekerlekli sandalyesine binerek, Başkan Fadıloğlu ile hatıra fotoğraf çektirdi. Böyle bir gecede kendisine sunulan hediyenin anlatılmaz bir tarif olduğunu dile getiren Sultan anne, "Bugün benim için çok mutlu bir gün. Yeni yılı bizimle birlikte yaşan Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu, bana anlamlı bir hediye sundu. Çok ihtiyaç duyduğum akülü tekerlekli sandalyeye bugün Başkanımız sayesinde kavuştum. Bu anlatılmaz duyguyu bana yaşatan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah Başkanımızı hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin diyorum" dedi.

Gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sonrası açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Yeni bir yılla birlikte barışın, huzurun ve güvenin egemen olması, karşılıklı saygı, anlayış ve hoşgörünün düşmanlıklara, nefrete ve ön yargılara galip gelmesini umut ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.

Başkan Fadıloğlu’ndan Anlamlı Yeni Yıl Hediyesi

Başkan Fadıloğlu’ndan Anlamlı Yeni Yıl Hediyesi

Başkan Fadıloğlu’ndan Anlamlı Yeni Yıl Hediyesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim