• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Doğan’ın Amatem Projesine KOÜ’den Destek

Başkan Doğan’ın Amatem Projesine KOÜ’den Destek
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AMATEM projesi için ziyaret ettiği Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AMATEM projesi için ziyaret ettiği Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü'den destek sözü aldı.

Başkan Dr. Nevzat Doğan'ın gündeme getirdiği AMATEM (Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi) projesine Kocaeli Üniversitesi'nden tam destek geldi. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Başkan Doğan'ın gündeme getirdiği AMATEM projesinin çok yerinde bir proje olduğunu ve bu konuda üniversite olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Doğan, Kocaeli Üniversitesi ile bir çok ortaklaşa çalışma yaptıklarının ifade ederek, "Kocaeli Üniversitemize ziyaretimizde, yaptığımız çalışmalarımızla ilgili paylaşımlar yapalım, şehrimizin eksikleriyle ilgili de görüş alışverişi yapalım istedik. AMATEM konusunu da görüşüyoruz. İzmit Belediyesi olarak şehrimizde bir AMATEM'in kurulması yönünde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Üniversitemiz, Hocamızın da rektörlüğü ile birlikte farklı branşlarda da açılımlar gösterdi. Çok güzel işbirliklerimiz var. Sanattan spora kadar, üniversitemizle güzel çalışmalarımız oluyor" şeklinde konuştu.

Üniversiteli öğrencilere yönelik projeleri hakkında bilgi veren Başkan Doğan, "Üniversiteli öğrencilerimiz için yeni bir üniversiteli pazarı, yanında sosyal tesisi olan bir birim yapacağız. Projesi bitti, ihale aşamasına geldi. Öğrencilerimiz çorba çeşmelerimizden istediği kadar faydalanabiliyor. Bu dayanışma sürecek. Üniversiteler bilim yuvalarıdır. Bizim ışığımız, önümüzdeki lokomotif üniversitemizdir. Sayın rektörümüzün, görev aldığından bu yana temposunu da izliyoruz. Son derece başarılı ve güzel çalışmaları var. Bizler de her zaman yanlarındayız" dedi.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise , "Yerel yönetimlerimize çok önem veriyoruz. Nevzat Başkanımın da konuyla ilgili hassasiyetini biliyorum. Üniversiteyle ilişkileri çok yakın. Başkanımıza bu nedenle çok teşekkür ediyorum. Büyük bir üniversitemiz var. Üniversitemizle ilgili yoğun bir çalışmamız var. İzmit Belediyemiz ile birlikte birçok işbirliğimiz var. Ortak çalışmalarımız devam edecek. AMATEM konusu da çok önemli ve bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim