• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Doğan’dan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’a ziyaret

Başkan Doğan’dan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’a ziyaret
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy'u ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy'u ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ile bir araya geldi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz'ın da yer aldığı ziyarette başkanlar 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleriyle ilgili yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada AK Parti'nin dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurgu yapan Başkan Doğan, "İl başkanımıza başarı dileklerinde bulunduk. Çünkü dünyanın en güçlü sivil toplum kuruluşunun, en güçlü olduğu yerelden biri olan Kocaeli'de teşkilatın başında olmak önemli bir görevdir. AK Parti teşkilatları kurulduğu 2001 yılından buyana özellikle Kocaeli'de partimiz, her seçimde yüksek performans göstermiştir. Teşkilatın içinden çıkan, il yöneticiliği, il başkan yardımcılığı, genel merkezdeki diğer görevleri üstlenmiş, parti teşkilatını yakından bilen biri olarak söyleyebilirim ki, bizim partimizde teşkilatçılık ruhu her zaman hakim olmuştur" dedi.

"Teşkilatlarımız bizim göz bebeğimizdir" ifadelerine yer veren Başkan Doğan, "Partimiz tüm seçimlerden uyum içerisinde, alnının akıyla çıkmıştır. Şimdiye kadarki her seçimde aktif rol olan biri olarak, şu anda da İzmit teki çalışmalarımızda gönüldaşımız olan mahalle teşkilatlarımız, ilçe başkan ve yöneticilerimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız tek vücut şeklinde çalışıyoruz. Özellikle Kocaeli'nde de aynı birlik ve beraberliği görmek bizi daha da mutlu ediyor. Başta başbakan yardımcımız ve milletvekili adaylarımız olmak üzere teşkilatlarımız sahanın her yerindeler. Bizde Büyükşehir Belediyemizle birlikte tüm belediyeler olarak üzerimize düşeni yapma çabası içerisindeyiz Böylesi önemli bir seçim sürecinde teşkilatımızın başında olan il başkanımıza başarılar dileriz" diye konuştu.

Ziyaret sonrası yapılan değerlendirme toplantısında, seçim çalışmalarını masaya yatırken, kalan süre içeresinde yapılacaklarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim