• BIST 9524.59
  • Altın 2485.656
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6861
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Demirkol’dan Yeni Yılın İlk Bebeğine “Hoş Geldin” Ziyareti

Başkan Demirkol’dan Yeni Yılın İlk Bebeğine “Hoş Geldin” Ziyareti
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçesi'nde yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen kız bebeğini ve ailesini hastanede ziyaret etti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçesi'nde yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen kız bebeğini ve ailesini hastanede ziyaret etti. Ailesinin isteğiyle kulağına ezan okuyarak "Fatma" ismini verdiği bebeğe altın takan Başkan Demirkol, yeni yılda barış temennisinde bulundu.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde eşi Adile Demirkol, Belediye Meclis Üyeleri Aysel Göncü ve Hande Çankaya, AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve birim müdürleriyle beraber yeni yılın ilk dakikalarında Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ne geldi. Burada bekleyen gazeteciler ve hasta yakınlarıyla görüşerek yeni yılını kutlayan Başkan Demirkol, Haliliye ilçesinde 2016 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Sibel ve Mehmet Kurt çiftinin bebeklerini ziyaret etti. Ailesine yeni doğan seti hediye ettiği bebeğe altın takan Başkan Demirkol, ailenin isteği doğrultusunda 3 kilo 200 gram ağırlık ve 50 santimetre boyunda dünyaya kız bebeğini kucağına alarak kulağına ezan okuyup ona ailesinin belirlediği "Fatma" ismini verdi. Aileye hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Demirkol, daha sonra sağlık çalışanlarıyla görüştü. Başkan Demirkol'un eşi Adile Demirkol'da, aileye hayırlı olsun dileğinde bulundu. Belediye Meclis Üyeleri Göncü ve Çankaya ile birlikte sağlık çalışanlarına karanfil dağıtan Adile Demirkol, daha sonra hastaları ziyaret ederek hem yeni yıllarını kutladı hem de bebek sahibi olan bayanlara hayırlı olsun temennilerini iletti. Başkan Fevzi Demirkol, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, İslam coğrafyasında huzurun ve barışın olmasını canı gönülden istediklerini ifade ederek, "2016 yılının ilk dakikalarında Haliliye'de doğum yapan bir anneyi ve bebeğini ziyaret ettik. Bebeğin ismini Fatma diye koyduk ki, asrısaadet dönemi yaşansın temennimizi, duamızı dile getirdik. Bundan sonra doğan çocukların barışın, huzurun, kardeşliğin, hakkın, hukukun ve adaletin hakim olduğu bir dünyaya doğmasını canı gönülden temenni ediyoruz. Bölgemizde de yanı başımızdaki savaşın ve ateşin bir an önce bitmesini, yanı başımızdaki İslam coğrafyasında hakkın, hukukun, adaletin hakim olmasını canı gönülden temenni ediyoruz. Cenab-ı Hakk'a bu hususta dua ediyoruz " dedi.

2016 yılında Haliliye Belediyesi olarak ilklerin belediyesi olma konusunda çalışmaların süreceğini ifade eden Başkan Demirkol, "2016 yılında Haliliye Belediyesi olarak 2015 yılında yapmış olduğumuz iyi işlerin devam edeceğini, 2016 yine ilklerin belediyesi olarak ilk olarak yapacağımız alanlar olacak. Yine ilk, hep ilk diyoruz " ifadelerini kullandı.

Başkan Demirkol, açıklamasının ardından beraberindekilerle birlikte hastaneden ayrıldı.

Başkan Demirkol’dan Yeni Yılın İlk Bebeğine “Hoş Geldin” Ziyareti

Başkan Demirkol’dan Yeni Yılın İlk Bebeğine “Hoş Geldin” Ziyareti

Başkan Demirkol’dan Yeni Yılın İlk Bebeğine “Hoş Geldin” Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim