• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Çolakbayrakdar, emniyet personeli ile birlikte ağaç dikti

Başkan Çolakbayrakdar, emniyet personeli ile birlikte ağaç dikti
Kocasinan Belediyesi tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısı ile ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

Kocasinan Belediyesi tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısı ile ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

Erkilet Osmangazi Mahallesi'nde düzenlenen programa Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Tanrıver, eğitim merkezi öğrencileri, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı. Her hafta etkinlik düzenlediklerini, bu hafta da Polis Haftası olması dolayısıyla ükenin huzur ve güvenliğini sağlayan polislerle birlikte ağaç dikme etkinliği düzenlediklerini kaydeden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kendilerini yalnız bırakmadıkları için emniyet teşkilatına teşekkürlerini iletti. Şartlar el verdiği sürece etkinliklerin devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Çolakbayrakdar; "Bu hafta Polis Haftası ve her hafta düzenli olarak yapmış olduğumuz ağaç dikme töreninde polis okulumuzdaki öğrencilerimizle birlikte ağaç dikme etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Tüm polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun. Onlar bizim huzurlu, güvenli bir ekilde yaşamamız için hem şehrimizde hem ülkemiz genelinde mücadele ediyorlar. Mesai merfumu olmaksızın gece gündüz demeden toplumun huzuru için çalışan tüm polislerimize kolaylıklar diliyorum. Bununla birlikte şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, gazi olan kardeşlerimize de hayırlı, uzun ömürler diliyoruz. Diğer yandan etkinliğimiz içerisinde olarak hem bizim "yeşil bir doğa" temamız içinde yer aldıkları için polis okulu müdürümüz başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyoruz. Çünkü onlar da yeşil bir Kocasinan, yeşil bir Kayseri için "biz de varız" diyerek etkinliğimiz içerisinde yer aldılar. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Şehrimizi güzelleştirmek, Kayserimizi daha yeşil bir şehir haline getirmek için düzenli olarak bu etkinliklerimiz devam edecek. Bugün de Osmangazi mahallesindeyiz. Mevsim el verdiği sürece ağaç dikme etkinliklerimiz devam edecek. Bu ağaç dikme ile birlikte her bir mahallemizi inşallah daha yaşanabilir konfora ulaştırmak için de gayretlerimiz devam edecek. Biz, bizden sonraki nesillere bırakabileceğimiz daha yeşil bir çevre olabilmesi açısından bu işe ehemmiyet gösteriyoruz. İnşallah daha güzel bir Kocasinan için hep birlikte emek verip yeşillendireceğiz" dedi.

Etkinlikte Başkan Çolakbayrakdar, Emniyet Müdürü Tanrıver, ekipler ve öğrenciler ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim