• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Çelik Hizmetteki 2 Yılını Anlattı

Başkan Çelik Hizmetteki 2 Yılını Anlattı
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesinin 2 yıllık hizmetlerini teşkilatı ile paylaştı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesinin 2 yıllık hizmetlerini teşkilatı ile paylaştı. Zorlu bir kurulum sürecinin ardından Şehzadeler'in 65 mahallesine hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Çelik, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Şehzadeler'imize birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Öğretmenevinde düzenlediği toplantıda AK Parti Şehzadeler ilçe teşkilatına belediyenin 2 yıllık hizmetlerinin anlattı. Öğretmenevinde düzenlenen "Hizmet Dolu 2 Yıl" toplantısına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Berk Mersinli, Belediye meclis üyeleri, Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

Geniş katılımlı gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, "AK Parti'nin büyük ailesi bu akşamki bu güzel toplantımıza hepiniz hoşgeldiniz. Sizlerle siyaset yapmaktan dolayı büyük bir onu ver gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Göreve geldiğimiz günden beri elimizden gelenin fazlasını yaparak teşkilatımız ile birlikte Şehzadeler ilçesine hizmet etmeye çalıştık. Bu süreçte hatalarımız ve eksikliklerimiz olmuştur. Ama AK Parti'nin kurumsal kimliğine, AK Parti'nin yapısına ve Şehzadeler ilçesindeki temsil makamına bilerek hiçbir hatamız ve ihanetimiz olmamıştır. Görev yaptığımız süre içerisinde bize vermiş olduğunuz destekler nedeni ile hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. AK Parti Şehzadeler ilçesi olarak ilk sınavımızı 30 Mart yerel seçimlerinde verdik. Şükürler olsun ki hep birlikte sıkı bir çalışmayla 30 Mart seçimlerinde Sayın Ömer Faruk Çelik'i Şehzadeler'in kurucu belediye başkanı yaptık. Bugün seçimlerin ardından 2 yıl geçmesine rağmen, kardeşim kadar sevdiğim değerli Başkanımız Ömer Faruk Çelik ile çalışmaktan büyük bir keyif aldığımı belirtmek istiyorum. Kendisi AK Parti için, AK Parti'nin kurumsal kimliği için Şehzadeler ilçemiz için ve Manisa'mız için gerekli bir siyasetçidir. Bugüne kadar dürüstlüğünden hiç ödün vermemiş ve bugüne kadar hiçbir hatasını görmediğimiz değerli bir insan. Şehzadeler ilçesi ve AK Parti için elinden gelen her türlü çalışmayı yapmıştır. Bizler AK Parti teşkilatları olarak kendisi ile birlikte çalışırken kendisine her zaman destek olduk. Bizim bu birliktelik ve uyumumuzu çok güzel bulanlar var, bizim bu uyumumuz millete hizmet etme sevdasından kaynaklanıyor" dedi.

"TEŞKİLATIMIZIN EMRİNDE ÖMER BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ"

AK Parti Belediye Meclis grubu olarak yapılan tüm çalışmalarda Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e her zaman destek olduklarının ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı ise şunları söyledi:

"Bugüne kadar yapmış olduğu her çalışmada olduğu gibi bundan sonra da yapacağı her çalışmada Ömer Faruk Çelik Başkanımızın yanında olamaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın emrinde olacağız. Siz değerli teşkilat mensuplarımızı mahcup etmemek için elimizden geldiğince özverili ve gayretli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bu gün burada bizleri bir araya getiren değerli başkanlarımıza ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum."

"ŞEHZADELER HALKIN BEĞENİSİ TOPLUYOR"

Şehzadeler Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerde vatandaşın büyük beğenisini topladığını ifade eden AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Berk Mersinli de, "Değerli Belediye Başkanımız ile 3 Kasım 2002 seçimleri öncesinde birlikte çalışma fırsatımız oldu. Çok zor bir seçim dönemi bizi bekliyordu. O dönem parti yeni kurulmasına rağmen içimizde en tecrübeli Ömer Faruk Çelik Başkanımızdı. Özverili bir çalışmayla sandık müşahitlerinin eğitimini birlikte yapmıştık. Başarılı bir seçim atlatarak 2002 seçimlerinden başarı ile çıktık. Bugün o tecrübesi ile Şehzadeler Belediyesinin belediye başkanı olmuştur. Şehzadeler Belediyesi güler yüzlü hizmet anlayışı ile halkın büyük beğenisini toplamıştır. Kendisini 2 yıldır yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"BİRLİKTE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Zorlu bir kurulum sürecinin ardından Şehzadeler'in 65 mahallesine hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Çelik, "Öncelikle Diyarbakır'da hain bir saldırı sonucu şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bugün bizler buralarda rahatlıkla toplantılar yapabiliyor, hizmet üretebiliyorsak hiç şüphesiz ki bunu hayatlarının baharında vatan, bayrak için, mukaddesat için seve seve şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimize borçluyuz. Yaralı vatandaşlarımıza da Rabbimden acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun ama milletimizin başı hep dik olsun. Bu akşam burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde cenabı hakkın takdiri ve halkımızın teveccühü ile Şehzadeler ilçesinin kurucu belediye başkanı olma görevi bizlere nasip oldu. O yoğun seçim sürecinde desteklerini bizlerden hiç esirgemeyen başta değerli ilçe başkanımız Ahmet Tonguç'a, o zaman ki Kadın Kolları Başkanımız Asiye Hanım ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız Volkan Karabulut ve yönetimine, belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımıza, tüm mahalle başkanlarıma, sandık görevlilerimize kapı, kapı gezen tüm teşkilat mensuplarımıza, dualarıyla bizleri destekleyenlere, oyaları ile bize destek olan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hepinizden razı olsun diyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak zorlu bir kurulum sürecini tamamladık. Göreve ilk geldiğimiz gün itibarı ile Şehzadeler'e hizmet etmek için gece gündüz çalışmalar yaptık. Bir Belediye binamız yok iken Şehzadeler ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek için hızlı bir şekilde birimlerimizi kurduk. Aradan geçen 2 yıllık süreçte şükürler olsun ki 65 mahallede hizmet eden bir belediye haline geldik. Güler yüzlü belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Hizmet ettiğimiz 2 yıllık süreçte çok değerli ilçe Başkanımız Ahmet Tonguç ve yönetimi her zaman bizim yanımızda oldu. Rabbim bizim bu birlikteliğimizi daim kılsın inşallah. Uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz" diye konuştu.

Başkan Çelik konuşmaların ardından tüm teşkilat mensuplarına Şehzadeler Belediyesi olarak yaptıkları 2 yıllık hizmetleri anlattı.

Başkan Çelik Hizmetteki 2 Yılını Anlattı

Başkan Çelik Hizmetteki 2 Yılını Anlattı

Başkan Çelik Hizmetteki 2 Yılını Anlattı

Başkan Çelik Hizmetteki 2 Yılını Anlattı

Başkan Çelik Hizmetteki 2 Yılını Anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim