• BIST 9548.09
  • Altın 2498.086
  • Dolar 32.4993
  • Euro 34.5477
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Cahan; “Siyasetçilerin Halktan Kopuk Olduğu Algısını Yok Ettik”

Başkan Cahan; “Siyasetçilerin Halktan Kopuk Olduğu Algısını Yok Ettik”
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, halkla sürekli iç içe olmaya devam ettiklerini bu sayede siyasetçilerin halktan kopuk olduğuna dair algıyı değiştirdiklerini...

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, halkla sürekli iç içe olmaya devam ettiklerini bu sayede siyasetçilerin halktan kopuk olduğuna dair algıyı değiştirdiklerini belirtti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Çarşamba Pazarı esnafını ziyaret etti. Başkan Cahan'ın ziyaretine Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı İsmet Kızılay, Manifaturacılar Odası Başkanı Şerif Çelik, Uşak Belediyesi birim müdürleri ve pazarcı esnafı eşlik etti. Ziyarette pazarcıların sıkıntıları ve belediyenin projeleri konuşulurken, sıkıntıların bitirilmesi adına yol haritası çizildi.

Uşak'ta sürekli vatandaşlar iç içe olduklarını ve bu sayede ortak aklı tam manasıyla çalıştırdıklarına değinen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Bu sayede siyasetçilerle ilgili "Seçimden seçime geliyor" algısını yok ettik. Bugün Çarşamba Pazarı esnafımızı yönetimimizle birlikte ziyaret ettik. Bu sayede esnafımızın ve hemşehrilerimizin sorunlarını yerinde görme imkanına sahip olduk. Yaptığımız ziyaretlerden vatandaşlarımızın memnun olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bugün de bu düşünceden hareketle yine halkımızın arasında bulunduk" dedi.

Sorunları bizzat yerinde görerek projelere yön verdiklerine değinen Cahan, Uşak'ta bu sayede halkı yönetime dahil ettiklerini dile getirdi.

Ziyaretlerin devam edeceğini bildiren Cahan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Belediye yönetimine gelmemizin akabinde vatandaşlarımızdan asla kopmayacağımızı bildirmiştik. Bu şiarla hemşehrilerimizi her yerde ziyaret ettik. Bazen evde, bazen işyerlerinde, bazen düğünlerinde, bazen de cenazelerinde yanında olduk. Kısacası iyi günde de, kötü günde de vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Şimdi de ev ve işyeri ziyaretlerimize devam ediyoruz. İlimizle ilgili beklentileri, bizzat ilimizin sahiplerinden dinleyerek öğreniyoruz"

Başkan Cahan; “Siyasetçilerin Halktan Kopuk Olduğu Algısını Yok Ettik”

Başkan Cahan; “Siyasetçilerin Halktan Kopuk Olduğu Algısını Yok Ettik”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim