• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Bilal Demirci: Köy Yollarında Genişletme Ve Onarım Çalışması Tamamlandı

Başkan Bilal Demirci: Köy Yollarında Genişletme Ve Onarım Çalışması Tamamlandı
Kütahya'nın Pazarlar İlçesine bağlı Orhanlar Köyü ile Tepe köy ve Saray Köy bağlantı yolunda genişletme çalışmasının tamamlandığı ve stabilize...

Kütahya'nın Pazarlar İlçesine bağlı Orhanlar Köyü ile Tepe köy ve Saray Köy bağlantı yolunda genişletme çalışmasının tamamlandığı ve stabilize çalışmalarının da devam ettiği bildirildi.

Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci Orhanlar Köyü yolu ile Tepeköy ve Sarayköy bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanı Demirci; Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan yoldaki virajlar ve simetrisi bozuk alanların yapıldığını, ve stabilize çalışmasının da devam edeceği bildirdi.

İnceleme sırasında açıklama yapan Başkan Demirci, "Kütahya İl Özel İdaresi tarafından İlçemiz Yenice - Orhanlar Köyü arası 5 kilometrelik grup yolumuz onarım kapsamında 10 metre platform genişliğinde yapım çalışması tamamlandı. Bu yolun devamında bulunan Orhanlar- Yaykın Köyü arası yol iyileştirme çalışmaları da devam etmektedir. Yapılan yol çalışmalarının sadece ilçemize bağlı köylerin ulaşımına değil, komşu ilçelerimize bağlı çok sayıda köyün Kütahya ilimize bağlantısı açısından büyük önem arz etmektedir" dedi.

Yolun onarım çalışmasının ardından stabilize çalışmalarına başlandığını aktaran Demirci, "İnşallah önümüzdeki yıllarda bu yollarımızı sıcak asfalt veya sathi kaplama ile tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Yol yapımı çalışmalarında 1 greyder, 1 dozer, 3 kamyon, 1 ekskavatör ile çok sayıda Özel İdare personeli büyük özveri ile çalıştılar. Yol yapım çalışmalarının başından bu güne köy muhtarlarına ve halkımızın katkısına da ayrıca teşekkür ediyorum. Yolun yatırım aşamasında desteklerini esirgemeyen Kütahya Valimiz Sayın Şerif Yılmaz'a Kütahya Milletvekillerimize, Ak Parti İl Başkanımız Ali Çetintaş'a İl Genel Meclis Başkanımız Musa Yılmaz'a, Özel İdare Genel Sekreterimiz Muhittin Şahin'e, Kaymakamımız Ahmet Karaaslan'a, İl ve İlçe Özel İdare çalışanlarımıza ilçe halkım adına teşekkür ederim" dedi. (MB-EFE)

Başkan Bilal Demirci: Köy Yollarında Genişletme Ve Onarım Çalışması Tamamlandı

Başkan Bilal Demirci: Köy Yollarında Genişletme Ve Onarım Çalışması Tamamlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim