• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Baran, Gençlerle Buluştu

Başkan Baran, Gençlerle Buluştu
Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen "Geleceğin Yönünde Aydınlar" programı kapsamında gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı...

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen "Geleceğin Yönünde Aydınlar" programı kapsamında gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez'in ve Kocaeli'nin geleceği konusunda gençlere çeşitli bilgiler aktardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Genel Sekreter Gültekin Görüm, Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli ve Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Alperen Şerifoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli, toplantıyı tertip etmelerindeki amacın gençlerin Kocaeli'nin gelişmesi konusunda eleştirilerini, önerilerini ve düşüncelerini Kocaeli'nin yöneticilerine söyleyebilmeleri olduğunu dile getirdi. Gençleri yerel yönetimlerle ile biraya getirmeye devam edeceklerini vurgulayan Denli, davetlerini kırmayarak toplantıya katılan Belediye Başkanı İsmail Baran'a teşekkür etti. Açılış konuşmasının ardından konuşan Belediye Başkanı İsmail Baran ise deneyimlerini gençlerle paylaştı ve gençlerin hayatta başarılı olabilmeleri için bazı önerilerde bulundu.

Gençlerin özellikle son zamanlarda dünyada yaşanan olayları iyi görüp, değerlendirmesi gerektiğini kaydeden Başkan Baran, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizin gibi geleceğe sahip çıkan gençlere her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Çalışan, okuyan, üreten, araştıran, ülkemizin dertleriyle dertlenen gençlerimiz ile geleceğe daha güvenle bakacağız" dedi.

Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Başkan Baran, dünyanın hızla değiştiğini dile getirerek, "Bugünkü iletişim teknolojilerini sizlere anlatmama gerek yok, çok hızlı gelişiyor çünkü. Bugün istediğimiz bilgilere ulaşmamız teknoloji sayesinde çok hızlıdır. Bu aslında bir nimet, bu teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak kendimizi daha da geliştirebiliriz" diye konuştu.

Gençlerin Heyecanına İhtiyacımız Var

Gençlerle bir arada olarak coşkularını paylaşmanın çok güzel olduğunu belirten Başkan Baran, "Buraya gelerek sizinle buluşmak ve sizlerden enerji almak heyecan verici. Siz gençler olmadan hiç bir şey olmaz. Allah sizleri var eylesin, daim eylesin. Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız. Bu coşkunuz ve heyecanınız hiç eksilmesin. Çünkü bizim sizlerin bu heyecanına çok ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Başkan Baran, Gençlerle Buluştu

Başkan Baran, Gençlerle Buluştu

Başkan Baran, Gençlerle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim