• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Arslan, Yozgatspor’a destek olan iş adamları ile yemekte bir araya geldi

Başkan Arslan, Yozgatspor’a destek olan iş adamları ile yemekte bir araya geldi
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Bölgesel Amatör Liginde mücadele veren Yozgatspor 1959 Futbol Kulübüne destek olan iş adamları ile yemekte bir araya...

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Bölgesel Amatör Liginde mücadele veren Yozgatspor 1959 Futbol Kulübüne destek olan iş adamları ile yemekte bir araya geldi.

Gimat Zafer Mutfağında düzenlenen yemekli toplantıya Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Akgün, Talip Karslıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, Yozgatspor Teknik Direktörü Tahir Çopur, AKSF Başkanı Hakan Bektaş ve iş adamları katıldı.

Başkan Kazım Arslan, yaptığı konuşmada kentin sportif faaliyetlerle daha da geliştirilmesi gerektiğini söyledi. Arslan, "Bölgesel Amatör Liginde mücadele veren Yozgatspor'umuz ligin ilk yarısına bir hafta kala lider oldu. Yola çıktığımız yol arkadaşlarımızla ligin bitmesine bir hafta kala bir durum değerlendirmek istedik. Bunun için bir araya geldik. Bundan 3-5 ay önce bir araya geldiğimizde, iş adamlarımız Yozgatspor'a destek sözü vermişlerdi. Verilen sözler fazlayla yerine getirildi. Biz de israf etmeden değerlendirmeye çalıştık. Yozgatspor son derece şeffaf bir şekilde yönetilmektedir. Her an hesap verebilecek durumdayız. Bütün hesaplarımız banka üzerinden yapıldı. Hiçbir şekilde onun dışında bir gelir ve gider söz konusu olmadı. Başlangıçta borçsuz bir kulüp kurup yola devam etmek istedik. Bugün lider olarak borçsuz olarak yolumuza devam ediyoruz. Günü geldiğinde ödenecek borçlarımız var, günü geçmiş hiçbir borcumuz yok, dengeli bir şekilde kulübü götürüyoruz. İnşallah temennimiz takımımız Azatlı galibiyeti sonrası gevşemeden yoluna devam edecek. İnşallah Sivas'tan da kazasız döner ve liginin ilk yarısını lider tamamlarız. Bu Yozgat'ın takımıdır, hepiniz sahip çıktınız. Yozgat bu takıma sahip çıktı, gerek seyirci gerekse imkan olarak hiçbir dönemde olunmadığı kadar sahip çıkılıyor. Bizde bize verilen emanete sahip çıkmaya çalıştık. Biz sizlere her zaman beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah Yozgat'ı amatör ligde dolaşmaktan da kurtaracağız. Amatör lig Yozgat'a yakışmıyor. Yozgat'ın sosyal, kültürel ve sportif anlamda alt yapısının gelişmesi lazım." diye konuştu.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı da Yozgatspor'un başarılı bir şekilde yoluna devam ettiğini söyledi. Vali Yazıcı, "Yozgatsporumuz İnşallah sezon sonunda üçüncü lige yükselecektir. İlimizde sporun gelişmesi yönünde büyük yatırımlar yapılmaktadır. Spor vadisi de bunlardan biridir." dedi.

Amatörspor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş da Yozgatsspor ve diğer kulüplere verilen destekten dolayı teşekkür ederek, Yozgat'ta saha sorunu yaşandığını ve biran önce bu sorunun giderilmesi gerektiğini ifade etti.

İş Adamlarından Mustafa Koç da Yozgatlı iş adamları olarak her zaman Yozgatspor'un yanında olacaklarını ifade etti. Koç, "Yozgat'tan kazanıyoruz, Yozgat'a harcamamız gerekiyor. Bize ne zaman ihtiyaç duyulursa biz her zaman takımın yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz."diye konuştu.

Başkan Arslan, Yozgatspor’a destek olan iş adamları ile yemekte bir araya geldi

Başkan Arslan, Yozgatspor’a destek olan iş adamları ile yemekte bir araya geldi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim