• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Altay: "Türkiye’nin birlik, beraberlik ve bekası için birlikte hareket ediyoruz"

Başkan Altay: "Türkiye’nin birlik, beraberlik ve bekası için birlikte hareket ediyoruz"
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Şehir İstişareleri" kapsamında Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Şehir İstişareleri" kapsamında Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ve birliğe bağlı oda başkanları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezindeki programda oda başkanlarıyla istişarelerde bulunan Başkan Altay, "Esnaf odalarımızla düzenli olarak bir araya gelip istişare ediyoruz. Ortak noktada buluşmaya gayret ediyoruz. Zaten şehrimizi ortak akılla yönetiyoruz. Sizler de çok büyük kitleleri temsil ediyorsunuz. Konyamız bu konuda çok başarılı bir şehir. Konya, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partileri ile STK'ları ile hep birlikte istişare eden, aynı masa etrafında toplanabilen ve sorunu çözmek için gayret gösteren bir şehir. Bu konuda da tüm şehirlere örneğiz" dedi.

"Bu dönem istişarelerin daha fazla olacağı bir dönem olacak"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte sadece merkezdeki değil, 31 ilçedeki esnafların sorunlarıyla da ilgilendiklerini belirterek ilçe belediye başkan adaylarının da açıklanmasıyla birlikte istişareleri hem merkezde hem merkez dışındaki ilçelerde arttırarak sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Altay, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu dönem, koordinasyonun çok daha yüksek ve bir araya gelmemizin daha fazla olacağı bir dönem olacak. Selçuklu Belediye Başkanlığı görevinin ardından 9 aya yakın bir süredir de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyoruz. İnşallah yeni dönemde de Konya, partimize ve Cumhur İttifakı'na en yüksek desteği verecek. Türkiye'nin birlik, beraberlik ve bekası için birlikte hareket ediyoruz. Bizler de kamu hizmetlerinin aksamaması ve daha iyi yürütülmesi için Konya Büyükşehir Belediyesi olarak çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz gayret gösteriyoruz. İnşallah geleceğin Konyası çok daha güzel olacak."

"Türkiye'de eşine az rastlanır bir birliktelik ortaya konuyor"

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak da Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın Türkiye'de eşine rastlanmamış bir birlikteliği ortaya koyduğunun altını çizdi. Karabacak, "Konya Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği 55 bin üyesi, 84 esnaf odasıyla Konya'mızın en önemli sivil toplum örgütlerinden birisi. Başkanımıza, her zaman esnaf ve sanatkarlar odasına yapmış olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. 9 ay içerisinde bu 5'inci toplantımız. Konya'yı birlikte yönetmek adına yapılan bu istişareleri önemsiyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımız da bu anlamda bu toplantılardan memnun" ifadelerini kullandı.

Toplantıya AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Deresoy ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ziya Varışlı da katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim