• BIST 9092.9
  • Altın 2325.324
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0246
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Altay, Şehit Ömer Halisdemir Caddesindeki çalışmaları inceledi

Başkan Altay, Şehit Ömer Halisdemir Caddesindeki çalışmaları inceledi
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram ile Selçuklu ilçelerini birbirine bağlayacak Şehit Ömer Halisdemir Caddesindeki çalışmaları...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram ile Selçuklu ilçelerini birbirine bağlayacak Şehit Ömer Halisdemir Caddesindeki çalışmaları inceledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram bölgesiyle Selçuklu bölgesini birbirine bağlayacak önemli ana arterlerden biri olan Şehit Ömer Halisdemir Caddesinde incelemelerde bulundu. Şehit Ömer Halisdemir Caddesinin Sivaslı Ali Kemal, Adakale ve Şefik Can caddelerini birbirine bağlayacak önemli ana arterlerden birisi olacağını dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "İlimize yeni caddeler kazandırmaya ve trafiği rahatlatmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Şehit Ömer Halisdemir Caddesinin şu anda bir şeridinde asfaltlama çalışması yapıyoruz. Asfalt işlemi bitene kadar arkadaşlarımız gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışacaklar. Bu şeritte trafiğin akışı sırasında diğer şerit işlemlere devam edecek. Şefik Can Caddesi ve Adakkale Caddesi bağlantısı için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

Çalışmaların etaplar halinde kısa sürede tamamlanacağını belirterek, bölge sakinlerinden sabır rica eden Altay, çalışmalar tamamlanınca Konya'nın en güzel caddelerinden birine kavuşulacağını söyledi. 15 Temmuz'un yıldönümünde Şehit Ömer Halisdemir gibi bir kahramanının ismini Konya'nın en güzel caddelerinden birinde yaşatıyor olmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Başkan Altay, "Hizmetlerimizde şehit isimlerinin verilmesini önemsiyoruz. İnşallah Şehit Ömer Halisdemir Caddesi hem Konya trafiğini rahatlatacak hem de şehrin en güzel ana arterlerden biri haline gelecek" diye konuştu.

Şehit Ömer Halisdemir Caddesinin Tekke Caddesi ile Beyşehir Caddesi arasındaki etabında çalışmalar önümüzdeki hafta tamamlanacak. Ardından caddenin Tekke Caddesi ile Şefikcan Caddesi arasındaki bölüme geçilecek.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim