• BIST 9530.47
  • Altın 2477.424
  • Dolar 32.4512
  • Euro 34.6474
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Akkaya Okul Müdürleri Ve Din Görevlileri İle Buluştu

Başkan Akkaya Okul Müdürleri Ve Din Görevlileri İle Buluştu
Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya düzenlediği iki farklı toplantıyla Akşehir'deki okul müdürleri ve din görevlileri ile bir araya...

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya düzenlediği iki farklı toplantıyla Akşehir'deki okul müdürleri ve din görevlileri ile bir araya gelerek, 2015 yılındaki yatırım ve hizmetleri değerlendirdi.

Okul müdürleri ile yapılan toplantı, Akşehir Belediyesi tarafından 1 milyon 134 bin TL bedelle restorasyonu yapılarak tamamlanan Takkasızlar Konağı'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Başkan Akkaya'nın yanı sıra Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Yıldız, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut İşcan, Bilal Eği, İsa Kürşat Ünver, Emrullah Öztürk, Akşehir'deki tüm okulların ve özel eğitim kurumlarının müdür ve yöneticileri katıldı.

Toplantıda 2015 yılı belediye hizmet ve yatırımlarını değerlendireceklerini kaydeden Başkan Akkaya, "Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu toplantımızda 2015 yılında Belediyemizin ve yine Belediyemiz ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte uyguladığı projelerden ve hizmetlerden konuşacağız. Ayrıca Bakanlıklarımızın Akşehir'deki yatırımlarını ve 2016 yılında yapacağımız yatırım ve hizmetleri de ele alacağız" dedi.

Başkan Akkaya, slayt gösterisi eşliğinde yaptığı sunumunda; Akşehir Belediyesi'nin 2015 yılı hizmet ve yatırımları, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Akşehir Belediyesi İşbirliği ile yapılan hizmet ve yatırımları, Akşehir'de 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan hizmet ve yatırımlar ile Bakanlıkların Akşehir'deki yatırımlarını ele aldı.

Sunumun sonunda genel bir değerlendirme yapan Başkan Akkaya, Akşehir'de; Bakanlıklar, Büyükşehir Belediyesi ve Akşehir Belediyesi'nin 319 milyon 430 bin 120 liralık yatırım ve hizmet yaptığının altını çizdi. Akkaya, bu yatırımların 16 Milyon 50 bin lirasının Akşehir Belediyesi'nce, 25 milyon lirasının Konya Büyükşehir Belediyesi'nce, 278 milyon 380 bin lirasının da bakanlıklarca yapıldığını söyleyerek bu rakamın Akşehir için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Akkaya'nın sunumu sonrası toplantıya katılan müdürlerde talep ve sorularını iletirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'de böyle bir toplantı düzenlendiği için tüm idareciler adına Başkan Akkaya'ya teşekkür etti.

Yiğit, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü olarak Akşehir Belediyesi'nden her türlü organizasyon ve projede büyük destek gördüklerini, okul bahçelerindeki ya da ihtiyaçlarındaki eksikliklerde belediyenin büyük katkı sağladığını belirterek bu destek ve yardımlar için Başkan Akkaya'ya teşekkür etti.

DİN GÖREVLİLERİ İLE TOPLANTI

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, 2015 yılı belediye hizmet ve yatırımlarını değerlendirmek amacıyla Akşehir'deki din görevlileri ile de bir araya geldi. Akşehir Kültür Merkezi'ndeki toplantıya, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ile Akşehir'deki din görevlileri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından slayt gösterisi eşliğinde yaptığı sunumunda; Akşehir Belediyesi'nin 2015 yılı hizmet ve yatırımları, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Akşehir Belediyesi İşbirliği ile yapılan hizmet ve yatırımları, Akşehir'de 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan hizmet ve yatırımlar ile Bakanlıkların Akşehir'deki yatırımlarını anlatan Başkan Akkaya, sunum sonrası din görevlilerinin sorularını cevaplayarak taleplerini dinledi.

Başkan Akkaya Okul Müdürleri Ve Din Görevlileri İle Buluştu

Başkan Akkaya Okul Müdürleri Ve Din Görevlileri İle Buluştu

Başkan Akkaya Okul Müdürleri Ve Din Görevlileri İle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim