• BIST 9079.97
  • Altın 2300.797
  • Dolar 32.3298
  • Euro 35.0874
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Akgün, ‘Sevgi Eli’ni uzatanlarla bir araya geldi

Başkan Akgün, ‘Sevgi Eli’ni uzatanlarla bir araya geldi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gerçek ihtiyaç sahiplerinin ücret ödemeden alışveriş yapabildikleri "Sevgi Eli Gıda Bankası-Sevgi Eli...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gerçek ihtiyaç sahiplerinin ücret ödemeden alışveriş yapabildikleri "Sevgi Eli Gıda Bankası-Sevgi Eli Market" hayırseverleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Sevgi Eli Gıda Bankası'na hayırsever sanayici, işadamı, esnaf ve vatandaşların vermiş olduğu desteğin örnek bir dayanışma olduğunu belirten Başkan Akgün, "Sizlerin katkılarıyla gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza insan onuruna yakışır şekilde yardım elimizi, sevgi elimizi uzatmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz" diye konuştu.

Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden

Büyükçekmece Belediyesi ve hayırseverler işbirliğiyle hayata geçirilen Sevgi Eli Gıda Bankası, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olurken, gerçek ihtiyaç sahibi binlerce kişinin de umudu oldu. Sevgi Eli Gıda Bankası'nda hayırseverlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Büyükçekmece ailesi olarak, yardımlaşma ve dayanışmanın bizi daha güçlü ve ayakta tutacağını biliyoruz. Hayırseverlerimiz, sanayici, işadamı esnaf ve tüccarlarımızın katkıları ile kurulan Sevgi Eli Gıda Bankası projemiz her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaşmaktadır. Gıdadan, temizlik malzemesine, zücaciyeden kırtasiyeye, giyim eşyasına kadar, gerçek ihtiyaç sahiplerine insan onuruna yakışır şekilde yardım yapılmaktadır" dedi.

"Çığ gibi büyüyen iyilik hareketi"

Başkan Akgün, Sevgi Eli Gıda Bankası'na destek veren işletmelerin vergi muafiyetinden de yaralanabildiklerini hatırlatarak, sevgi elinin her ihtiyaç sahibine ulaşan ve çığ gibi büyüyen bir iyilik hareketine dönüştüğünü sözlerine ekledi. Toplantının sonunda ise Sevgi Eli Gıda Bankası'na katkı sunan işletmelere ve hayırseverlere teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim