• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Akdoğan’dan Hastane Ziyareti

Başkan Akdoğan’dan Hastane Ziyareti
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Akdoğan, "Hasta ve yaşlı ziyaretleri kültürümüzün en güzel örneklerinden biridir" dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, cuma günleri periyodik hale getirdiği hasta ziyaretleri kapsamında, Niğde Devlet Hastanesindesin ziyaret etti. Tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, hastane personeline de kolaylıklar diledi.

Yatarak tedavi gören hastalarla ve hasta yakınlarıyla tek tek ilgilenen ve bir taleplerinin olup olmadığını soran Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, devletin tüm kurumlarıyla vatandaşının yanında olduğunu belirterek, hastanelerde verilen sağlık hizmetlerinin geçmiş dönemlere göre kıyaslanamayacak kadar kaliteli ve insan odaklı olduğunu vurguladı.

Ziyareti sırasında hastalarla kısa süreli sohbet eden Başkan Akdoğan, insanın en büyük hazinesinin sağlık olduğuna işaret ederek, "Çeşitli sebeplerle insanlar zaman zaman sağlıklarıyla ilgili sorun yaşayabiliyorlar. Ancak hayatın akışı içinde sağlıklı olmak da hastalanmak da insana mahsus bir durumdur. Önemli olan hastaların az zararla ve en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasıdır" dedi. Hastanelerimizde verilen sağlık hizmetlerinden vatandaşlarımızın genel olarak memnun olduğunu görmekten de mutluluk duyduklarını ifade eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Bizim geleneklerimizde hasta ve yaşlı ziyaretleri ayrı bir öneme sahiptir. Hasta ve yaşlı ziyaretleri kültürümüzün en güzel örneklerinden biridir. Bu vesileyle hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Hekimlerimizi ve hastane personelini de başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, kolaylıklar diliyorum" dedi.

Başkan Akdoğan’dan Hastane Ziyareti

Başkan Akdoğan’dan Hastane Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim