• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Başarılı Öğrencilere Sertifikaları Verildi

Başarılı Öğrencilere Sertifikaları Verildi
Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine sertifikaları verildi.

Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine sertifikaları verildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen eğitim seminerleri kapsamında başarılı olan Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın tarafından sertifikaları verildi.

Eyyübiye kampüsünde yapılan sertifika törenine Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör yardımcıları, dekanlar ve çok sayıda öğrenci katıldı. Başarılı bir eğitim süreci sonunda sertifika alan öğrencileri tebrik eden Rektör Ramazan Taşaltın, öğrencilere çok okumaları tavsiyesinde bulundu. Gençlik yıllarında öğrenilen bilgilerin kalıcı olduğunu dile getiren Rektör Taşaltın, "Bir öğrencinin en büyük gayesi okumak olmalıdır. Burası bir eğitim yuvası. Burada daha iyi eğitim verilmesi için talebin olması lazım. Okul yıllarında alacağınız eğitimler, gelecekte hayatınızı şekillendirecektir. Biz de bu konuda öğrencilerimizin hayatının iyi şekillenmesi için iyi eğitim almalarını sağlamalıyız. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Daha iyisi için de çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Her yıl geleneksel olarak bu tür eğitimleri düzenlediklerini söyleyen Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Aziz İlgazi ise "Öğrencilerimize eğitim seminerleri tertipliyoruz. Yaklaşık 40 öğrencimiz belli bir eğitimden geçerek bu sertifikayı almaya hak kazanmıştır. Seminerleri veren kurum Hollanda kökenli bir Türk firmasıdır. Yüksekokulumuzla işbirliği çerçevesinde gelip bu eğitimi gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimize verdiğimiz sertifikalarımız, iki yönlü fayda sağlayacaktır. Bunlardan biri üniversite öğrencilerimizin beden dilini sözel ve yazınsal olarak iletişimde kullanması, bir diğeri ise kişisel imaj konusundaki gelişimini nasıl tamamlayacağına yönelik iki temel eğitim konularında gerçekleşmiştir" dedi.

Başarılı Öğrencilere Sertifikaları Verildi

Başarılı Öğrencilere Sertifikaları Verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim