• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Başakşehir'de üç ayrılık!

Başakşehir'de üç ayrılık!
Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Okan Buruk için imza töreni düzenlendi. Buruk, 2 yıllık sözleşmeye imza atarken Başkan Göksel Gümüşdağ takımdaki 3 oyuncuyla yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Son haftaya kadar şampiyonluk yarışını bırakmayan ve sezon sonunda Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Medipol Başakşehir, Okan Buruk ile 2 yıllığına anlaştı.

İmza töreninde konuşan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Okan Buruk'a çok inanıyoruz. Bu ailenin 5 yıldır hasret duyduğu şampiyonluğu beraber kazanacağız. Kendisi uzun yıllardır tanıdığım, bildiğim ve güvendiğim bir dostumdur" açıklamasında bulundu.

Medipol Başakşehir'in 6. yılında değişmeyen tek şeyin istikrar olduğunu ifade eden Gümüşdağ, "Değişmeyen şey; istikrarımız. Bugün, aramıza teknik direktörümüz sayın Okan Buruk katıldı" değerlendirmesinde bulundu.

Gümüşdağ, Başakşehir'in 5 yıldır zirveye oynadığı hatırlatmasında bulunarak "Takımımız bu halini koruyacak. Sözleşmesi biten oyuncularımız dışında kimseyi vermeyi düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

GÜMÜŞDAĞ, 3 İSMİ AÇIKLADI

"Adebayor, Bajic ve Serdar Taşçı gibi oyuncularla sözleşmemiz bitti. Bu isimlerle devam etme düşüncemiz yok. Sözleşmesi devam eden oyuncularımızı da satmayı düşünmüyoruz."

"İLK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ"

Başakşehir ile sözleşme imzalamasından dolayı büyük bir onur duyduğunu ifade eden Okan Buruk, "Beni bu göreve layık gördükleri için Başkanıma, yönetimime teşekkür ediyorum. Hedefler büyük. Süper Lig'de 6-7 yıldız yürüyorum ama tesisleşmesi ve kurumsallığı ile örnek olan bir kulüpte çalışmak çok güzel. Kaliteli oyuncularla yeni hedeflerimize ulaşmayı deneyeceğiz. İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi. Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'ne girmesi çok önemli ve değerli" dedi.

ABDULLAH AVCI'YA TEŞEKKÜR

Başakşehir'in iyi bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Buruk, "İyi bir kadromuz ve iyi bir ekibimiz var. Burada oluşturacağımız mutlu aile ile beraber devam etmek istiyoruz. Ben ve ekibimle beraber daha da mutluluk koyup başarılara ulaşan, Şampiyonlar Ligi'de devam eden bir takım hedefliyoruz. Abdullah Avcı hocamıza da teşekkür ediyorum, önemli başarılara imza attı" ifadelerini kullandı.

Rizespor'a da teşekkürlerini sunan Buruk, "Son takımım Rizespor, beni buraya taşıdığı için, son senemdeki başarılar için eski kulübüme de teşekkür ediyorum. Yolunda emin adımlarla ilerleyen bir Başakşehir olacaktır. Daha çok sorumluluk alıp bu takımı hem şampiyonluğa, hem Şampiyonlar Ligi'ne taşımak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

VEDAT MURIQI SÖZLERİ

Transfer gündemine dair konuşurken Vedat Muriqi’ye de değinen Buruk, “Hem savunma, hem de hücum hattına transfer yapacağız. Vedat Muriqi'yi kadromda görmeyi isterim. Çaykur Rizespor'un vereceği karar doğrultusunda, böyle bir girişimimiz olabilir” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim