• BIST 9707.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Bartın TSO’dan ’Şifa Veren Ele Vefa’ Ziyareti

Bartın TSO’dan ’Şifa Veren Ele Vefa’ Ziyareti
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası başkan ve yöneticileri "Şifa Veren Ele Vefa" projesi kapsamında gerçekleştirilen vefa ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası başkan ve yöneticileri "Şifa Veren Ele Vefa" projesi kapsamında gerçekleştirilen vefa ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır ve beraberindekiler bu kapsamda Koroner Yoğun Bakım Ünitesi ile 2. Basamak yoğun bakım ünitesinde bulunan doktor, hemşire ve hastalara ziyarette bulundu. Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Demir ile Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Musa Soyvural tarafından karşılanan heyete halk sağlığı üzere yapılması planlanan yatırımlar ve gerçekleştirilen projeler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Meclis Başkanı Halil Çelen, Genel Sekreter Mustafa Soyal ile Bartın TSO personelinin bulunduğu heyet ile birlikte üniteler gezilerek doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına ağır şartlar altında gösterdikleri özveri ve anlayış adına çiçek takdim edildi.

Sosyal sorumluluk proje kapsamında Bartın TSO'nun her zaman desteklerini hissettikleri belirten Dr. Osman Açıkgöz; "Başta siz olmak üzere tüm yönetim kurulunuza verdiğiniz desteklerden dolayı Bartın Kamu Hastaneleri Birliği olarak teşekkür etmek isterim. Hastanelerimize yeni birimler açmayı hedefliyoruz. Bölgede olmayan, yapılamayan tedavilerin rahatça yapılabileceği olanakları sağlamak içim tüm gayretlerimizle çalışıyoruz. Kadın Doğum Hastanesi'nde hizmete gerecek olan Çocuk Acil Ünitesinin tüm alt yapı çalışmaları gerçekleştirilmiş olup önümüzdeki haftalarda ihalesini tamamlayarak en kısa zamanda hizmete sokacağız" dedi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır ise şöyle konuştu: "Sağlık sektöründe çalışan doktorlarımız, hemşirelerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları çok zor koşullar altında görev yapıyor. Özveriyle, emekle, azimle vatandaşa hizmet vermek için yürüttüğünüz bu görevde her şeyin en iyisine layıksınız. İnsanları sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşatmak için ömürlerini adamış sağlık personeli, zor ve zahmetli bir görevi ifa etmektedirler. Sağlık çalışanları bu yolda gece gündüz, yeri geldiğinde 24 saat çalışıp, bütün zorluklara rağmen özveriyle hizmet etmektedirler. Birçoğumuzun sağlığını kaybetmesinden sonra tanıdığı sağlık çalışanlarımızın kıymetini bilmeliyiz. Sadece yılda bir gün onları hatırlamak ve teşekkür etmek elbette hiçbir zaman yeterli olmayacaktır. Ömürlerini insanlara hizmet etmeye adamış, her türlü zorluklara rağmen özveriyle çalışan ve kendini yetiştiren sağlık çalışanlarımıza sadece yılda bir gün değil her zaman destek olmalıyız. Dolayısıyla bizim sizlere göstereceğimiz vefa, sadece bizim değil, herkesin insan olarak görevidir."

Bartın TSO’dan ’Şifa Veren Ele Vefa’ Ziyareti

Bartın TSO’dan ’Şifa Veren Ele Vefa’ Ziyareti

Bartın TSO’dan ’Şifa Veren Ele Vefa’ Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim