• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Bakan Kılıç, Cıbıltepe Tesislerinde Kayak Yaptı

Bakan Kılıç, Cıbıltepe Tesislerinde Kayak Yaptı
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sarıkamış Harekatı'nın 101. yılı dolayısıyla "Vefakar gençlik, fedakar ecdadını unutmayacak" sloganıyla...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sarıkamış Harekatı'nın 101. yılı dolayısıyla "Vefakar gençlik, fedakar ecdadını unutmayacak" sloganıyla düzenlenen Sarıkamış anma etkinliklerine katıldı. Bakan Kılıç, Sarıkamış 1etap telesiyej üst istasyonununda incelemelerde bulunarak, kayak yaptı. Bakan Kılıç, tesisin 3-4 gün içerisinde tam kapasiteyle çalışacağını söyleyerek şunları kaydetti:

'Biraz evvel Sarıkamış'ın en üst bölgesindeki tesisimizi inceledik ve o da bitmiş. Daha önce belirttiğimiz gibi en kısa sürede bitirecek, bu sezona yetişecek ve en kısa sürede hizmete girecek. Burada vatandaşlarımız inşallah istedikleri şekilde kayak yapabilecekler. Kayak yapmak için Sarıkamışa gelen tüm vatandaşlarımız huzur ve güven içerisinde burada kayak yapabilecekler. Biz yarın Sarıkamıştaki şehit olan ecdadımızın anısına yürüyüş gerçekleştireceğiz. Gençlerimiz burada olacaklar, ayrıca tüm Türkiye'de 81 ilimizde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın organizasyonuyla bir yürüyüş olacak. Bütün gençlerimiz ile vatandaşlarımız şehitlerimizi anmış olacaklar. Bir kere daha bu vesile ile millet için, vatan için Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet payidar olması için kuruluşunda şehit olan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ümit ediyorum ki Sarıkamış'ta sezon güzel geçer. Tüm vatandaşlarımızı burada kayak yapmaya davet ediyoruz. Burada hiçbir güvenlik sıkıntısı yok" şeklinde konuştu.

Genç kayakçıların, meşaleli kayak gösterisini de izleyen Kılıç, eline aldığı meşaleyle kayak merkezinde bezle sarılı demirler üzerindeki, "Ruhunuz şad olsun" yazısını ateşledi.

Bakan Kılıç, Cıbıltepe Tesislerinde Kayak Yaptı

Bakan Kılıç, Cıbıltepe Tesislerinde Kayak Yaptı

Bakan Kılıç, Cıbıltepe Tesislerinde Kayak Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim