• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Bakan Bozkır, AK Parti’yi Ziyaret Etti

Bakan Bozkır, AK Parti’yi Ziyaret Etti
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Eskişehir'de gerçekleştirdiği temaslar kapsamında AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'nı...

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Eskişehir'de gerçekleştirdiği temaslar kapsamında AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Burada konuşan Bozkır, seçimlerin ardından kendilerine büyük bir sorumluluk yüklendiğini anlattı. Bozkır, "Çünkü gerçekten Türkiye, cumhuriyet tarihinin en güçlü noktasında. Bütün etrafımızda ateşler varken, bütün dünyada ekonomik kriz varken, birçok ülkede işsizlik yüzde 20'nin üzerindeyken Türkiye Cumhuriyeti özellikle AK Parti iktidarları döneminde tarihinin en büyük ekonomik seviyesine ulaştı. Şimdi bütün amacımız bunu daha da ileriye götürmek. "İleriye götürmek" derken 3'e katladığımız rakamları tekrar ikiye üçe katlamak. 2 trilyon dolar milli gelirden, 25 bin dolar kişi başına milli gelirden, 500 milyar dolar ihracattan bahsediyoruz" dedi.

"ÇOK GÜZEL BİR ÜLKE OLMAYA ADAYIZ"

Türkiye'nin gelecek yıllarda her alanda dünyaya örnek olacağını belirten Bozkır, şöyle devam etti:

"64'üncü hükümet, göreve başlar başlamaz cumhuriyet tarihinde hiç görülmemiş kadar çabukluk içinde bütün vaatlerini yerine getirmeye başladı. 1 haftalık, 1 aylık, 3-6 yıllık süreler tanınıyor. Milletimiz gerçekten bundan çok memnun oluyor. AK Parti'ye oy verenler, vermeyenler "bakın yapılıyor" diyor. Ancak bugün eriştiğimiz noktaya yakışmayan, bir askeri darbenin yıllardır yaşamak mecburiyetinde bıraktığı anayasanın da değiştirilmesiyle Türkiye bütün temelleri sağlam taşlar üzerine oturtmuş, geleceğe güvenle bakan, insanların birbirine sarıldığı, huzur ortamında, eğitim seviyesinin yükseldiği, çok güzel bir ülke olmaya adayız. Onun için sizlerle beraber yol yürüyeceğiz."

Bakan Bozkır, AK Parti’yi Ziyaret Etti

Bakan Bozkır, AK Parti’yi Ziyaret Etti

Bakan Bozkır, AK Parti’yi Ziyaret Etti

Bakan Bozkır, AK Parti’yi Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim