• BIST 9050.24
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden Anıtkabir’e ziyaret

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden Anıtkabir’e ziyaret
Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı, Cumartesi günü Türk Telekom ile oynayacağı maç öncesi kolejdeki diğer öğrencilerle birlikte Ulu Önder Mustafa...

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı, Cumartesi günü Türk Telekom ile oynayacağı maç öncesi kolejdeki diğer öğrencilerle birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret etti.

Bahçeşehir Koleji, her yıl gerçekleştirdiği Anıtkabir ziyaretini yine tüm okulun katılımıyla yaptı. Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı'nın Cumartesi günü Türk Telekom ile oynayacağı maç öncesi düzenlenen Anıtkabir ziyaretine anaokulundan liseye öğrenci, öğretmen ve yöneticilerin yer aldığı 2 bin kişi katıldı. Bahçeşehir ailesi, Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel önderliğinde Aslanlı Yol'dan yürüyerek Anıtkabir'e ulaştı. İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Koleji Basketbol takım kaptanı Yiğitcan Turna ve Ankara kampüsünden iki minik öğrencinin Atatürk'ün mozolesine çelenk koyması ve saygı duruşunun ardından Misakı Milli Kulesi'ne geçildi. Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, deftere şunları yazdı:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk, Bahçeşehir Koleji ailesi olarak sizin ilkeleriniz ışığında geleceği oluşturmak ve sporda sizin değerlerinize örnek olmak için yola çıkmış yüzlerce sporcumuz, öğretmen ve binlerce öğrencimizle huzurunuzda olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Siz, bizlere ülkemize sağlam temeller üzerinde ilerlemesi ve gelişmesi için belirli amaçlar ve ilkeler bıraktınız. Bize verdiğiniz görevleri yerine getirmek için 50 yıldır durmak bilmeden çalışıyor ve üretiyoruz. Emanetiniz, Bahçeşehir ailesinin yüreğinde ve ellerinde yücelecektir."

Anıtkabir ziyaretinin ardından açıklamada bulunan Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, öğrenci, öğretmen ve veliler ile beraber Anıtkabir'e geldiklerini ifade etti. Yücel, "Süper Lig'de mücadele eden Bahçeşehir Basketbol Takımımızın hafta sonu deplasmanda oynayacağı Türk Telekom karşılaşması var. Bu vesile ile öğrenci ve öğretmenlerimiz bize gelmek istediklerini söylediler. Bizde sıcak baktık. Takım olarak gelirken öğrencilerimiz ile beraber yolumuzu Anıtkabir'e çevirdik. Çokta güzel bir ziyaret gerçekleştirildi. Özellikle basketbol takımında Türkiye'ye gelip bir sene kalıp dönenler var. Onlar için güzel bir tecrübe oldu. Bu vesile ile Atamızı burada ziyaret etmiş bulundular ve daha yakından tanıma fırsatı buldular" dedi.

Bahçeşehir Koleji basketbolcusu Can Altıntığ, öğrencilerle gelmekten dolayı mutlu olduklarını belitti. Altıntığ, "Atamızı her ziyaretimizde çok büyük duygular yaşıyoruz. Bugün daha farklıydı. 2 bin öğrenci ile buradayız. Özellikle takım içerisinde bulunan yabancı oyuncular içinde çok önemli bir ziyaretti" dedi.

Marcus Slaughter'in Türkiye sevgisini Türk bayrağını sallayarak gösterdiğini söyleyen Altıntığ, şunları kaydetti:

"Marcus, kendisi bunu talep etti. Türk bayrağını almak için bir genç arkadaşımızdan rica etti. Daha önce de Türkiye'de oynamış ve bizleri çok seven bir oyuncu. Sevgisini de bu şekilde göstermiş oldu."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim