• BIST 9770.17
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Bahçeli: Cumhurbaşkanımız yüzde 50'yi fersah fersah aşan oyla yeniden seçilecek

Bahçeli: Cumhurbaşkanımız yüzde 50'yi fersah fersah aşan oyla yeniden seçilecek
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşma yapıyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından başlıklar şöyle:

“2023'TE DOĞACAK ZAFER ŞAFAĞI İSTİKAMETİNDE YÜRÜYORUZ”

Kameralara yansıtılan sipariş görüntüler, kurmaca diyaloglar hiç kimseyi inandıramaz. Aziz milletimiz siyasi sahtekarlara, siyaset kalpazanlarına bugün de, yarın da prim vermeyecek, şans tanımayacaktır.

Cumhur İttifakı, Türkiye'nin her noktasında milletiyle oturup kalkıyor. MHP vatanımızın her köşesinde insanımıza muhabbetle dokunuyor. Açık gerçek şudur, 2023'te Cumhur İttifakı, açık ara farkla sandıktan başarıyla çıkacaktır. Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50'yi fersah fersah aşan oy çokluğuyla yeniden seçilecektir.

MİLLET İTTİFAKI'NA SESLENDİ: ÇIKARSINLAR ADAYLARINI...

Çıkarsınlar adayları görsünler Hanya'yı Konya'yı. Kasımda seçim olabilir diyen Kılıçdaroğlu kendini kandırıyor. Türkiye üzerinde hesabı olanlardan kim varsa, hepsi zillet ittifakının arkasında sıraya girmiştir. Ortak bir aday üzerinde anlaşamayan, birbirine çalım atmaktan özel haz alan, lobilerin eline geçen siyasi partilere Türkiye'mizin emanet edilmesi, istikbalimizin hiçe sayılmasıdır. Böylesi bir zillete ne Allah razı gelecek ne de milletimiz rıza gösterecektir.

Bizim elimizde bir çekiç olursa, ille de bir çizi çakmamız gerekecekse, bu çiviyi tahtaya değil, hainlerin kafalarının tam ortasına çakacağını herkesin bilmesi gerek. MHP'yi ve Cumhur İttifakı'nı iftiharla anlatmanın arzu ve heyecanı ile dolup taşacağız.

"FİYAT ARTIŞLARINDAN YAKINMAYAN ÜLKE KALMAMIŞTIR"

En büyük dev yıldızlar, kara deliklere ya da nötron yıldızlarına dönüşmektedirler... İşte küresel ekonomi cüceleşmiştir. Bugünkü şartlarda, küresel ekonomi fırtınalı bir havada, bozuk pusulayla yolunu bulma çabasındadır. ABD, Birleşik Krallık ve Almanya yüksek enflasyona karşı faiz silahına sarılmışlardır. Bir süre sonra tetik boşuna çekilecektir. Rusya-Ukrayna savaşı neticesinde rekor kıran gıda ve enerji fiyatları küresel enflasyonu zirveye çıkarmıştır. Fiyat artışlarından yakınmayan ülke kalmamıştır. 3. Dünya Savaşı riskinin bir kez daha telafuz edilmesi, stratejik bir açıklama mı yoksa potansiyel bir niyetin ifşası mıdır? Gıda krizinin geri planında bu ve buna benzer yüksek düzeyli tehditvari açıklamaların hiç mi payı yoktur?

İstanbul Haber Ajansı     

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim