• BIST 9054.59
  • Altın 2296.967
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0617
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Bafra’ya yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Bafra’ya yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Samsun'un Bafra ilçesi yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine kavuşuyor.

Samsun'un Bafra ilçesi yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine kavuşuyor.

Yetersiz kalan binanın yerine Bafra Belediyesinin yer tahsisi yapacağı alanda yeni merkez kurulacak. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yeni yeri 7 bin 500 metrekare olacak.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Bafra Ağız Sağlığı ve Diş Merkezi binamız yeterli değil. Bakanımız Dr. Ahmet Demircan ve Milletvekilimiz Orhan Kırcalı ile beraber ilçemize yeni bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kazandırmak için gerekli çalışmaları yaptık. Her zaman olduğu gibi bir kez daha ilçemiz için gerekeni yaptık. Hastanemize belediye olarak yer tahsisinde bulunma çalışmalarına başladık. Yeni hastanemiz için 7 bin 500 m yer tahsisi yapacağız. Bunun için tüm işlemler yapılmaktadır. Daha modern, daha büyük ve daha teknolojik imkânlara sahip olacak yeni Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine kavuşacağız. Samsunumuzdan bakanlarımız olmasının her zaman büyük faydasını gördük. Her zaman teşekkür ettik. Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan'a bir kez daha teşekkür ediyorum."

Bafra Belediye Başkanı açıklamalarını şöyle tamamladı: "Bilindiği gibi daha önce Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi için yer tahsisi yapmıştık. Buradan on binlerce gencimiz ve çocuğumuz hizmet aldı, almaya devam ediyor. 143 bin metrekare alanı ise spor alanı ilan etmiştik. Burada da 5 bin kişilik modern şehir stadımız, kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve atış poligonumuz yapıldı. Bu tesislerde dünyanın 3.büyük spor organizasyonu olan işitme engelliler olimpiyatlarının müsabakaları yapıldı. Bu tesislerde emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanlarımıza hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum. Kısacası genel iktidarımız ve belediyemiz her zaman uyumlu çalıştı. İstişare içinde oldu. Baframız önemli hizmetlere kavuştu. Aynı şekilde şimdi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için hareket ediyoruz. Yine Baframız güzel ve önemli bir hizmete daha kavuşmuş olacaktır. Bunun için her zaman "birlikte başardık'."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim