• BIST 9431.86
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Aziz Yıldırım'ın başına bela oldu!

Aziz Yıldırım'ın başına bela oldu!
Aziz yıldırım yüksek divan kurulu olağan toplantısında konuştu. Konuşma esnasında başına konan sinek Yıldırım'a bir hayli zor anlar yaşattı.

İşte Aziz Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

'GÖMÜ BULMADIK'

"Transfer için parayı nerden buldunuz diyorlar. Gömü bulmadık. Fenerbahçenin kaynaklarını kullanıyoruz. Üçüncü köprü ile yeni havaalanı arasına gitsinler orası gömü dolu.

Bütün paralar sportif AŞ'den çıkmıştır. Kimseden hiç para alınmadı. Tamamen kulübün parası. Bu sene bütün takıma toplam 47 milyon Euro ve 2 milyon TL para ödenecek. Geçen yıl toplam 41 milyon Euro ödedik. Gerekirse daha da transfer yaparız paramazı var kaçmayız.

100 milyon tahvil borcumuz var. Yeni üyelerden gelen para tahvil borcunu ödeyecektir. Pazartesiden itibaren stat ile ilgili çalışmalar yapılacak. Forma çalışmalarında sabit bir rakamla anlaşmayacağız. 70 trilyona aldığımız arazinin değeri 100'ün üzerine çıktı. Ödemeleri devam ediyor.

'SIKINTIMIZI 25 MİLYON FENERBAHÇELİ İLE ÇÖZERİZ'

Fenerbahçe spor kulübü ve Fenerbahçe aş 25 milyon klişi olduğumuzu iddia ettiğimiz bir kuruluşun üzerine kurulmuştur. Herhangibir sıkıntımız olduğunda onlarla çözeriz.

'KOMBİNELERİNİ İPTAL EDERİM'

Tribünlerde heryeri klaldırdık satıyoruz. Geçen hazırlık maçında çok şikayet geldi. Herkes bilet aldığı yerde oturacak. Küfür eden herkesin kombinelerini iptal ederim.

'RİZE FAİLİ MEÇHUL OLARAK KALAMAZ'

Rizede'ki olayı aydınlatmamak sporun karanlıkta kalması demektir. Bugün Suruç'ta asker, polislerin vurulması toplumun kargaşa nedenlerinden biri de Rize olayıdır. Bu olay aydınlatılmazsa faili meçhul cinayet olarak kalacaktır. Orada Fenerbahçe katledilmek istenmiştir. Olay kapatılmaya çalışılıyor."

SİNEK BAŞINA BELA OLDU


 

Aziz Yıldırım konuşmasını yapmak için kürsüye gelince bir sinek yüzüne kondu. Yıldırım konuşması esnasında hayli rahatsız oldu, konuşurken bir yandan da sineği kovmaya çalıştı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim