• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Ayvalık’ta Hızlı Okuyan Öğrencilere Sertifika

Ayvalık’ta Hızlı Okuyan Öğrencilere Sertifika
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen "Hızlı Okuma Teknikleri" Kursunu başarıyla bitiren öğrencilere...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen "Hızlı Okuma Teknikleri" Kursunu başarıyla bitiren öğrencilere başarı sertifikası verildi.

Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesinde okuyan 11. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen ve bir ay süren Erdem Erök yönetimindeki "Hızlı Okuma Teknikleri" Kursunu başarı ile bitirerek dakikada 100 kelimeden 800 kelime okumaya başlayan öğrencilerin başarı belgelerini Ayvalık Milli Eğitim Müdürlüğü Erkan Bilen tarafından verildi.

100 kelimeden 800 kelime okuma kapasitesine ulaşan Duygu Kızıltepe kursu rekor ile tamamladı.

"Hızlı Okuma Teknikleri" kursu sayesinde öğrencilerin girdikleri sınavlarda zaman yönetimini çok iyi ayarlayarak sınavlarda çıkan paragraf sorularını daha hızlı okuyup daha iyi anladıkları bildirildi.

Ayvalık Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen de kursu başarılı bir şekilde tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, "Daha önce ilçemizde düzenlenen Mental Matematik yöntemi ile başarılı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Ankara'ya davet edilerek külliyede misafir edilen Kaan Yıldırım kendisi için önemli anlıarla döndü. Sizlerde katıldığınız kursta öğrendiklerinizle elde edeceğiniz başarılar sayesinde bu öğrencimiz gibi böylesi anılarla hatırlarınızı süslersiniz" dedi.

BİLEN; "HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ" KURSUNA KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ.

Ayvalık Milli Eğitim Müdürlüğündeki belge törenine Ayvalık Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Müdürü İsmail Yavaş, Kursun düzenlenmesine katkı veren özel bir etüt merkezinin müdürü Hüseyin Şalmanlı ve kurs öğretmeni Tuğcan Tokgöz hazır bulundu.

Ayvalık’ta Hızlı Okuyan Öğrencilere Sertifika

Ayvalık’ta Hızlı Okuyan Öğrencilere Sertifika

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim