• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Ayto Üyeleri, İstanbul Jewelry Show’a Katıldı

Ayto Üyeleri, İstanbul Jewelry Show’a Katıldı
AYTO Uçuruyor Projesi kapsamında; AYTO Üyeleri, İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Jewelery Show 42. İstanbul Uluslar arası Mücevherat,...

AYTO Uçuruyor Projesi kapsamında; AYTO Üyeleri, İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Jewelery Show 42. İstanbul Uluslar arası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

2015-2016 fuar döneminde Aydın Ticaret Odası Fuar takvimi içerisinde yer alan Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı'na AYTO'dan 18 kişi katıldı.

Bölgenin en prestijli fuarı olarak nitelendirilen İstanbul Jewelry Show 42. İstanbul Uluslar arası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı'ndan sonra AYTO Üyelerine düzenlenen ankette; Fuar hakkında üyelerin genel izlenimi; yaklaşık olarak yüzde 36'sı fuarı çok iyi, yüzde 55'i ise iyi olarak değerlendirirken, yaklaşık yüzde 82'si bu fuara daha önce katıldığını, diğer yüzde 18'lik kısmının ise anılan fuara ilk defa katıldığı görüldü. Fuarın sektör açısından önem derecesinin sorulduğu 3. Soruya; üyelerin yüzde 46'sı fuarı sektör açısından en önemli fuar, yüzde 36'sı önemli, yüzde 18'lik kısmı ise orta derecede önemli bulduğu, fuara katılan üyelerin yüzde 55'lik kısmının iş bağlantısı gerçekleştirdiği belirtilirken, yapılan yorum ve değerlendirmelerde sektör ile ilgili dünyanın en büyük 5. fuarına katılmanın gurur verici olduğu ifade edildi.

AYTO'ya kayıtlı 18 sarraf üyenin tamamının katıldığı fuara ilişkin bir değerlendirme yapan AYTO Başkanı Hakan Ülken, "AYTO'ya kayıtlı sarraf üyelerimizin katılımı ile gerçekleşen İstanbul Jewelery Show 42. İstanbul Uluslar arası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarı ziyaretinden üyelerimizin olumlu dönüşleri ve yüzde 55'inin iş bağlantısı yapmış olması bizi ziyadesiyle mutlu etti" dedi.

Ayto Üyeleri, İstanbul Jewelry Show’a Katıldı

Ayto Üyeleri, İstanbul Jewelry Show’a Katıldı

Ayto Üyeleri, İstanbul Jewelry Show’a Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim