• BIST 9454.03
  • Altın 2503.803
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.823
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Aydemir: ‘Regaibimiz, Şüheda Ufkudur’

Aydemir: ‘Regaibimiz, Şüheda Ufkudur’
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, "Üç aylar kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine, birlik ve beraberlik ufkumuzun genişlemesine, hakk ölçeğinde...

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, "Üç aylar kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine, birlik ve beraberlik ufkumuzun genişlemesine, hakk ölçeğinde yüreklerimizin birleşmesine vesile olsun." dedi.

AMİNLEŞMEK ÇAĞRISI

Üç Ayları madde planından mana atmosferine geçiş mevsimi olarak adlandıran Milletvekili Aydemir, "Bölücü terör musibetine maruz kaldığımız bu günlerde, bizi kardeşlik çizgisinden ayırmayı amaçlayan fitneye, birlik ve dirliğimizi tehdide yönelen fesada, kan ve gözyaşlarını hakim kılmaya uğraşan ihanetlere karşı Rabbim bizi güçlü ve diri tutsun niyazında buluşmalıyız. "Yüce Yaradan, kıblesi, vatanı, bayrağı, devleti bir olan yüce milletimizi, tarihe damga vurmuş asil duruşundan bozmasın', duasında aminleşmeliyiz" mesajını verdi.

AYDEMİR MESAJ YAYIMLADI

Üç ayların başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Milletvekili Aydemir, "Tefekkürü Allah korkusu, peygamber sevdası ile şekillenmiş, vicdanı Kuran ile beslenmiş, irfanı yaradılanı yaratandan ötürü sevmek düsturuyla bezenmiş, bütün müminler kardeştir hakikatine ruhunu teslim etmiş, ilham ve heyecanını imandan almış büyük bir milletin evlatları olarak, Recep, Şaban ve Ramazanla ifade bulan mukaddes vakte erişmenin şevk ve ruh coşkunluğunu paylaşıyoruz." dedi.

'MEN BENDE ŞUDEM…'

Milletvekili Aydemir mesajında,'Herkes hür ve azat olmakla sevinir, ben ise Allaha kul ve köle olmak ile övünürüm" diyen Mevlana'nın çizgisinde, hakkı "regaib', mukaddesleriyle hemhal olmayı "miraç" edinen, eşrefi mahlukat olma "beratını" Allah'tan bekleyen, "kadrini" takdiri ilahide bulan, Alvarlı Efelerin torunları, dadaşların, Üç Aylar coşkusunu paylaşıyor, Recep ayına erişme hazz ve mutluluğunu yaşıyor, Regaib kandilinin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

ALLAH'A DAYAN, SAYE SARIL, HİKMETE RAM OL…

Aydemir, "Manevi hassasiyetlerimizin doruğa ulaştığı bu kutlu burçta, Milli şairimiz Akif'in,

'Davransın ümidîn; bu ne haybet, bu ne hırmân?/Mâzîdeki hicranları susturmaya başla/Evlâdına sağlam bir emel mâyesi aşıla, /Allah'a dayan, saye sarıl, hikmete râm ol... "Yol varsa budur, bilmiyorum başka çıkar yol" vurgusunda izan ve idrak kararlılığımızı yineliyoruz. Rabbim bizi halkın ferasetinden, milletin iradesinden, hakkın ölçüsünden ayırmasın. Üç aylarla tasvir bulan maneviyat fezasından ayrı kılmasın." niyazında bulundu.

Aydemir: ‘Regaibimiz, Şüheda Ufkudur’

Aydemir: ‘Regaibimiz, Şüheda Ufkudur’

Aydemir: ‘Regaibimiz, Şüheda Ufkudur’

Aydemir: ‘Regaibimiz, Şüheda Ufkudur’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim