• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Asmmmo’dan Üyelerine Seminer

Asmmmo’dan Üyelerine Seminer
Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Mehmet Okkalı, " Devlet içerisine sızmış her türlü terörist yapıların kökünün...

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Mehmet Okkalı, " Devlet içerisine sızmış her türlü terörist yapıların kökünün kazınmasında desteğimiz tamdır" dedi.

ASMMMO "Uygulamalı Gelir Vergisi Beyanname Düzenleme" konulu semineri Ankara Kocatepe Kültür Merkezi'nde ASMMMO Başkanı Mehmet Okkalı" nın katılımıyla gerçekleşti.

ASMMMO Başkanı Mehmet Okkalı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 10 maddelik "Terörle Mücadele Eylem Planı'nı desteklediklerini söyleyerek; "Milletimizin birlik ve bütünlüğüne kast eden her türlü terör örgütü ve devlet organlarına sızmış yapıların temizlenmesinde 15 bin üyesi bulunan Ankara Odası olarak desteğimiz tamdır" ifadesini kullandı.

"Yüz yıllardır aynı topraklarda huzur içinde yaşamış milletin fertleri olarak terörün her türlüsünü lanetliyoruz" diyen Okkalı açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Çanakkale'de, Dumlupınar'da ve daha birçok savaşta birlik olmuş, kız alıp vermiş bu aziz milletin fertleri olarak devletimizin bölünmez bütünlüğüne, bayrağımıza, kardeşliğimize ve manevi değerlerimize kasta eden terörün kökünün kazınması en büyük arzumuzdur.

Devletimizin ve hükümetimizin terörle mücadelede yeni yol haritasının sadece Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki vatandaşlarımızın yaralarını sarılmasında değil şehit haberleriyle yüreği yanan tüm milletimiz için can suyu olacaktır. Sayın Başbakanımızın açıkladığı 10 maddenin biran önce hayata geçirilmesini arzu ediyoruz. Milletimizin birlik ve bütünlüğüne kast eden her türlü terör örgütünün, devlet içerisine sızmış her türlü yapıların kökünün kazınmasında desteğimiz tamdır.

Bu yüce millet birlik ve beraberlik içerisinde nice şer planlarını atlatmış, oynanan nice kirli oyunu bozmuştur. Bu zor günleri de birlik ve beraberlik içinde atlatacaktır. Ülkemizin ve milli birliğimizi hedef alan terör ve uzantıları kadim milletimizi bir birine düşüremeyecektir."

Yaşananlar karşısında ellerini ovuşturanların emellerine ulaşamayacaklarını söyleyen Okkalı şunları kaydetti:

"Biz biliyoruz ki bu kirli oyunu oynayanlar Anadolu'nun Türk yurdu olduğu günden beri, Türk-Kürt, Laz, Çerkez, Alevi-Sunni demeden kardeş kardeşe yaşayan bu aziz milleti bir birine düşürmek için her türlü kirli planı yapmış ama başarılı olamamışlardır. Tarih bu kirli oyunların içinde olanları, destekleyenleri ve göz yumanları yazacak, insanlık tarihine kara bir leke olarak not edecektir.Bir kez daha şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyor; terörü ve terörden beslenenleri bir kez daha lanetliyoruz."

Toplantıda, ASMMMO'nun bugüne kadar yaptığı faaliyetler ile ilgili bir slayt gösterisinde bulunuldu.

Asmmmo’dan Üyelerine Seminer

Asmmmo’dan Üyelerine Seminer

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim