• BIST 9749.61
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Aslan'ı 89'da yıkan gol:1-1

Aslan'ı 89'da yıkan gol:1-1
Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Zorlu maçta Aslan, Jean Michael Seri'nin 23. dakikada attığı kafa golüyle 1-0 önce geçse de 89'da Guilherme son sözü söyledi: 1-1. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla puanını 8'e yükseltti. Yeni Malatyaspor ise 7 puana çıktı.

Fatih Terim'in öğrencileri Malatya deplasmanında oldukça 2 puan bıraktı. Fenerbahçe'yi konuk edecekleri dev derbi öncesi Galatasaray 5. hafta sonunda Fenerbahçe'nin iki puan gerisine düştü.

Dk. 8: DOKUNAMADI! Ceza sahasına gelen tehlikeli ortada Jahovic topa dokunamadı ve meşin yuvarlak kaleci Muslera'nın ellerinde kaldı.

Dk. 18: Galatasaray'da maçın bu bölümüne kadar yapılan pas hataları ve top kayıpları dikkat çekti. Ev sahibi ekip ise kazandığı toplarla hızla rakip kaleye gitmek istedi ve bu bölüme kadar etkili birkaç hücum yapabildi.

Dk. 23: GOL! Sol tarafta aldığı topla son çizgiye inen Ömer Bayram kale sahasına güzel bir orta yaptı ve iyi yükselen Seri yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

Dk. 23: Jean Michael Seri kariyerinde bir lig maçında ilk kez kafa golü attı!

Dk. 53: SON ANDA FARNOLLE! Muslera'nın uzun vuruşunda top savunma arkasına sekti ve Andone hareketlendi fakat kalesini zamanında terkeden Farnolle topu uzaklaştırmayı başardı.

Dk. 65: YAN AĞLARDA! Guilherme'nin pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Jahovic yakın köşeye sert vurdu ama top yan ağlarda kaldı.

Dk. 80: YİNE SAVUNMA! Seri'nin güzel pasında ceza sahası içinde topu kontrol eden Babel düzelttikten sonra sert vurdu ama savunma yine yatarak topun kaleye gitmesini engelledi.

Dk. 89: GOL! Ceza sahasına gelen ortada top sağ tarafa sekti ve topla buluşan Guilherme sol ayağıyla sert ve düzgün vurarak skora dengeyi getirdi.

Galatasaray'da Fatih Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın cezaları devam ediyor. Terim tribünde yer alırken kulübede Levent Şahin ve Claudio Taffarel yer aldı.

Radamel Falcao, Yeni Malatyaspor maçında dinlendirildi. Kolombiyalı kulübede yer alırken Andone sahadaydı. Galatasaray'da Selçuk İnan ve Sofiane Feghouli ise Malatya'ya getirilmedi.

Malatya'da tribünlerdeki yerlerini alan Galatasaray taraftarı Fatih Terim'e destek mesajı verdi

galatasaray.jpgg2-002.jpgg3.jpgg4.jpgg5.jpgf2-002.jpgf3-001.jpgf4-001.jpg

fatih.png

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim