• BIST 9550.6
  • Altın 2485.251
  • Dolar 32.5036
  • Euro 34.8014
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Aşka Giden Yol Bu Tünelden Geçiyor

Aşka Giden Yol Bu Tünelden Geçiyor
Eskişehir'de bulunan Espark Alışveriş Merkezi'nde bulunan "Aşk Tüneli", her yıl olduğu gibi bu yıl da aşıkların adresi oldu.

Eskişehir'de bulunan Espark Alışveriş Merkezi'nde bulunan "Aşk Tüneli", her yıl olduğu gibi bu yıl da aşıkların adresi oldu. Tünele; aşık olanlar, platonik aşıklar, aşkını itiraf etmek isteyenler dilediklerini yazabiliyor.

Sevgililer Günü öncesinde alışveriş merkezinde özel dekorasyon, etkinlikler hazırlanırken, mağazalar da bu güne özgü kampanyalar düzenliyor. ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi (AVM) tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle hazırlanan "Aşk Tüneli", vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Buraya gelen aşıklardan bazıları yüz yüze itiraf edemediklerini, bazıları ise sevgililerine karşı söylemekten çekinmediği sözlerini not kağıtlarına yazarak bu tünele asarak seslerini duyuruyor. 14 Şubat'a sayılı günler kala şimdiden binlerce kağıt asılan "Aşk Tüneli"nin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde daha da rağbet görmesi bekleniyor.

YABANCI TURİSTLER DE TÜNELE AŞKLARINI YAZIYORLAR

7'den 70'e herkesin ilgiyle karşıladığı tünele, sevgilisi olmayan minikler de anne, baba ve sevdiği yakınlarına güzel dileklerini yazıyor. Ayrıca, Eskişehir'de öğrenim gören, çalışan ya da gezmeye gelen yabancı kişiler de "Aşk Tüneli"ni ziyaret ederek kağıtlara kendi dillerinde sevgi cümlelerini yazıyorlar. Tünelde bulunan notlar arasında aşk ve sevgi sözcüklerinin yanı sıra eğlenceli yazılar da bulunuyor.

"BU TÜR ETKİNLİKLER HOŞUMUZA GİDİYOR"

Aşıkların notlarıyla renkli görüntülere sahne olan tünelle alakalı konuşan aşıklar, "Aşk Tüneli"ne hayran kaldıklarını söylediler. Yapılan çalışmanın çok güzel olduğunu anlatan ve 7 senelik sevgilisine notunu bıraktığını belirten bir genç, bu tür etkinlikleri gördükçe insanların heyecanlandığını ifade etti. Aşık genç, "Çok güzel bir etkinlik. Biz de katılmaya çalıştık. Gördükçe daha çok mutlu oluyoruz böyle etkinlikleri. Şu an ben de bir yazımı astım kenara. Çok güzel şeyler yazdım. Gelecekte yine böyle Sevgililer Günü geçirmemiz dileklerinde bulundum. İnşallah sevgimiz hep böyle kalır ve biraz daha büyür gibi şeyler yazdım. Çok güzel bir etkinlik. Çok hoşumuza gitti" dedi.

Aşka Giden Yol Bu Tünelden Geçiyor

Aşka Giden Yol Bu Tünelden Geçiyor

Aşka Giden Yol Bu Tünelden Geçiyor

Aşka Giden Yol Bu Tünelden Geçiyor

Aşka Giden Yol Bu Tünelden Geçiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim