• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Asat’ın Yıldız Güreşçileri Türkiye 3’ncüsü

Asat’ın Yıldız Güreşçileri Türkiye 3’ncüsü
Türkiye Güreş Federasyonu Yıldızlar 2'nci Lige terfi maçlarında takım halinde Türkiye 3'cüsü olan ASAT Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, ASAT Genel...

Türkiye Güreş Federasyonu Yıldızlar 2'nci Lige terfi maçlarında takım halinde Türkiye 3'cüsü olan ASAT Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay'ı ziyaret etti.

ASAT Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay'ı ziyaret etti. ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Abdurrahman Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Mustafa Mutlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Güreş Koordinatörü Mustafa Kemal Karaboğa, Antrenörler Hüseyin Çetin, Hasan Gündoğdu ve 20'nin üzerinde sporcu ziyarette yer aldı.

ALTYAPIYA DESTEK BAŞARIYI GETİRDİ

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar 2'nci Lige terfi maçlarında 40 takım arasında çok sıkı mücadeleler vererek takım halinde 3'ncü olmanın büyük önem taşıdığını belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Güreş Koordinatörü Mustafa Kemal Karaboğa, bundan sonra yıldızlar takımının da büyükler gibi 2'nci Ligde mücadele edeceğini söyledi. 2004 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte yola çıktıklarını hatırlatan Karaboğa, ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımının bugün Türkiye'nin en önemli takımları arasında yer aldığını ifade etti. Uluslararası turnuvalarda alınan başarılara da dikkat çeken Güreş Koordinatörü Karaboğa, "Sadece Türkiye'de değil uluslararası turnuvalarda bile çok başarılı sonuçlar aldık. Çin'de düzenlenen 2'nci Gençlik Yaz Olimpiyatlarında sporcumuz Tuğba Kılınç olimpiyat 2'ncisi oldu. Nail Seyyar, Avrupa 2'ncisi, dünya üçüncüsü, balkan şampiyonu oldu. Altyapımıza sürekli sahip çıktık. Aldığımız başarılar sonucunda Türkiye değil, dünyada ASAT Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı tanınıyor, biliniyor" şeklinde konuştu.

MUTLULUK DUYUYORUM

Yıldızlar güreş takımının 2'nci Lige yükselme başarısı göstermesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, kulüp sporcularına daha iyi imkanlar sağlanması konusunda çalışmaların başlatıldığını müjdeledi. Barınma, ulaşım gibi sorunların derhal çözüleceğini ifade eden Genel Müdür Karaçay, "Çalışmalarınızı daha modern bir ortamda yapabilmeniz için Büyükşehir Belediye Başkanımız bir yer buldu. Yeni bir salon projemiz var. Proje hazırlıkları tamamlandı. Parasal olarak bir sıkıntımız yok. Önümüzdeki günlerde inşaatına başlanması planlanıyor. Başkanımızın da size büyük bir desteği ve güveni var. Aldığınız başarılar da o güveni boşa çıkarmadığınızı gösteriyor. Ben önümüzdeki süreçte gerek ulusal gerekse uluslararası alandaki şampiyonluk kupalarının ve derecelerin artacağı inancındayım. Hepinizi teker teker kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, üçüncülük kupasını kulüp müzesine konulmak üzere hediye eden sporcular ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim