• BIST 9693.46
  • Altın 2508.992
  • Dolar 32.5787
  • Euro 34.7763
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Arzu’nun Bebekleri Barış Çağrısı Yaptı

Arzu’nun Bebekleri Barış Çağrısı Yaptı
Eskişehir'de bebek yapım sanatı (Doll art) alanında yaptığı çalışmalarıyla beğeni toplayan Arzu Özer "Barış Çağrısı" adlı 5'inci kişisel sergisini...

Eskişehir'de bebek yapım sanatı (Doll art) alanında yaptığı çalışmalarıyla beğeni toplayan Arzu Özer "Barış Çağrısı" adlı 5'inci kişisel sergisini açtı.

Tepebaşı Belediyesi tarafından organize edilen, Atila Özer Karikatürlü Ev'de açılan sergide, Eskişehir'de bebek yapım sanatı (Doll Art) alanında yaptığı çalışmalarla büyük beğeni toplayan Arzu Özer "Barış Çağrısı" adlı 5'inci kişisel sergisini açtı. Yaptığı bez bebeklere Arzu'nun Bebekleri adını veren Doll Art sanatçısı Arzu Özer, toplumsal sorun olarak düşündüğü barış konusuna dikkat çekerek, "Barış Çağrısı" isimli sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Özer, dünyada yaşanan savaşların sona ermesine ve yaptığı bez bebeklerin ellerine çeşitli güvercin motifleri tasarlayarak, farkındalık oluşturdu.

Daha önceki sergilerinde olduğu gibi bir tema üzerinde "Barış Çağrısı" adlı sergisini açtığını söyleyen Doll Art sanatçısı Arzu Özer, daha önce de kadın sorunlarını, Gezi olayları ve savaş çocukları gibi toplumsal konuları ele aldığını ifade etti. Özer, "Bu sergide de diğer sergilerimdeki gibi bir konu, bir toplumsal soruna gönderme var. Günümüzde barış çok fazla ihtiyaç duyduğumuz bir kavram. Hem ülkemizde hem de dünyada savaşlarda en çok zarar görenler, kadınlar ve çocuklardır. Biz bu sergide, bebeklerle bir barış çağrısı yapmak istedik. Yani barışa bir nebze de bizim katkımız olsun diye barışa dikkat çekmek istedik. O yüzden bu serginin adı Barış Çağrısı. Yüze yakın bebeğin olduğu sergimizde, elinde güvercin tutan bebekler var. Barışın simgesi beyaz güvercin olduğu için bebeklerle beraber işlendi. Sergimiz ayın 7'sine kadar ziyarete açık olacak" şeklinde konuştu.

Arzu’nun Bebekleri Barış Çağrısı Yaptı

Arzu’nun Bebekleri Barış Çağrısı Yaptı

Arzu’nun Bebekleri Barış Çağrısı Yaptı

Arzu’nun Bebekleri Barış Çağrısı Yaptı

Arzu’nun Bebekleri Barış Çağrısı Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim