• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Aras Kargo, Beşiktaş'ın taşıma sponsoru oldu

Aras Kargo, Beşiktaş'ın taşıma sponsoru oldu
Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo şirketi Aras Kargo, Beşiktaş Kulübü'nün taşıma sponsoru oldu.

Beşiktaş Kulübü'nün ve grup şirketlerinin Türkiye genelinde toplama, dağıtım ve teslimat organizasyonunun tamamını Aras Kargo üstlenecek. Anlaşma, taraftarların yoğun olarak alışveriş yaptığı Kartal Yuvası e-ticaret sitesinin gönderilerini de kapsayacak.

Sponsorluk anlaşmasının lansmanı; Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Mesut Urgancılar, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Enis Ulusoy, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Sümer ve Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın’ın katılımıyla Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Mesut Urgancılar, lansmanda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak mevcut sponsorlarımızla kurumsal ortaklığımızı sürdürmeye devam etmekle birlikte yeni sponsorlarımızla birlikte güçlenmeye devam ediyoruz. Sporun birleştirici ve geliştirici gücünün farkında olan Aras Kargo ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Siyah-Beyaz gönderilerimizi Aras Kargo’ya emanet ediyoruz. Geçtiğimiz sezon şampiyonu olduğumuz Ziraat Türkiye Kupası maçlarımızın futbol toplarını da sahaya Aras Kargo getirmişti. Birlikteliğimizin nice başarılarla taçlanmasını diliyor resmi taşıma sponsorumuz olan Aras Kargo’ya Beşiktaş ailesine hoş geldiniz diyoruz.”

Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enis Ulusoy; “Tüm dünyada yaşanan pandemi sürecinde kargoculuğun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha fark etmiş olduk. Evlerimizden çıkamadığımız o günlerde ihtiyaçlarımızı kargo çalışanlarının kuryeleri aracılığıyla karşılayabildik. Tekrar tüm kargo kuryeleri emektarlarına teşekkür ediyoruz. Kapasitesini ve teknolojisini geliştiren Aras Kargo’ya Beşiktaş Jimnastik Kulübü gönderilerini emanet ediyoruz. Taraftarlarımızın online Kartal Yuvası alışverişlerinin de ulaştırıcısı yine Aras Kargo olacak. Kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

aras-1.jpgaras-2.jpgaras-3.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim