• BIST 9079.97
  • Altın 2300.797
  • Dolar 32.3298
  • Euro 35.0874
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Aralarında halk otobüsünün de olduğu araçlar birbirine girdi: 8 yaralı

Aralarında halk otobüsünün de olduğu araçlar birbirine girdi: 8 yaralı
Kocaeli'nin Körfez ilçesi D100 Karayolu'nda halk otobüsü ve hafriyat kamyonunun yoldan çıkış yapmak için yavaşlayan tıra çarpması sonucu meydana gelen...

Kocaeli'nin Körfez ilçesi D100 Karayolu'nda halk otobüsü ve hafriyat kamyonunun yoldan çıkış yapmak için yavaşlayan tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otobüs içerisindeki 8 kişi yaralandı. Araç içinde sıkışan otobüs sürücüsünü itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaza, Kocaeli'nin Körfez ilçesi D100 karayolu Kirazlıyalı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ercan Aydemir idaresindeki 34 LC 7023 plakalı tır, İstanbul istikametinde yan yola dönmek için yavaşlamak isterken, aynı istikametten gelen İsmail Eliballı yönetimindeki 41 B 7432 plakalı hafriyat kamyonu yavaşlayan tıra, Latif Y. 41 J 6048 plakalı özel halk otobüsü ise hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile özel halk otobüsü sürücüsü Latif Y. araç içerisinde sıkışırken, araçta bulunan yaklaşık 20 yolcudan Nurettin O., Sevim K., Nebahat T., Şuheda D., İlayda J., Emre A., ve Fatih A. yaralandı.

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerince araç içerisinde sıkıştığı yerden çıkartılan sürücü Latif Y. ve diğer yaralılar sağlık ekiplerine sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri ambulansta yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazadan yaralanmadan kurtulan yolcular büyük panik yaşadı

Kazadan yaralanmadan kurtulan yolcuların bir kısmı ise sinir krizi geçirdi. Ekipler tarafından sağlık durumlarının iyi olduğu belirlenen yaralılar ise olay yerine gelen farklı halk otobüslerine bindirildi. Kazaya karışan araçlar yapılan olay yeri incelemelerinin ardından çekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza sebebi ile bir kısmı kapatılan yol araçların kaldırılması ile tekrar trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim