• BIST 9677.86
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Araba Kazandığını Telefondan Öğrendi

Araba Kazandığını Telefondan Öğrendi
Şanlıurfa'da 161 bin 503 çekiliş kuponunun dağıtıldığı büyük kampanyanın talihlisi 24 yaşında bir öğrenci oldu.

Şanlıurfa'da 161 bin 503 çekiliş kuponunun dağıtıldığı büyük kampanyanın talihlisi 24 yaşında bir öğrenci oldu. Sıfır model otomobili kazandığını duyan talihli genç kız, alışveriş merkezine koşarak arabasıyla selfie yapıp sosyal medyada paylaştı.

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin büyük kampanyasında son model BMW 318i'nin talihlisi Noter ve Milli Piyango İdaresi'nin huzurunda yapılan çekilişle belli oldu. Hayalleri süsleyen otomobilin yanı sıra en yeni teknoloji ürünlerinin şanslı sahipleri de açıklandı.

Piazza'nın bir kişiye BMW 318i, bir kişiye Apple MacBook Air 13.3, üç kişiye Apple Ipad Air2, bir kişiye Samsung Curved TV ve dört kişiye de Apple Iphone 6 16 GB hediyesi olan kampanyasının çekilişi AVM'nin zemin katında gerçekleştirildi.

Çekilişe, 1 Ekim-31 Aralık 2015 tarihleri arasında, Piazza'daki herhangi bir mağazadan, aynı gün içinde 125 Türk Lirası ve üzeri alışveriş yaparak, bu alışverişlerini belgeleyen fatura ve fişleriyle kayıt yaptıran Piazza Clup Kart üyeleri katıldı. 161 bin 503 çekiliş kuponunun dağıtıldığı büyük kampanyanın çekilişi halkın gözleri önünde nefesler tutularak izlendi.

Herkesin hayalini süsleyen büyük ödül son model BMW'nin sahibi 24 yaşındaki Açık Öğretim Öğrencisi Betül Karakeçili oldu. Daha sonra kampanya kapsamında hediye edilecek teknolojik ürünlerin çekilişine geçildi. Apple MacBook Air 13.3'ün talihlisi İlker Sarıtaş, Apple Ipad Air2 çekilişinde şanslı isimler ise Oğuzhan Gözene, Bişar Atmaca ve Mehmet Seçkinoğlu oldu. Samsung marka Curved TV'nin talihlisi Ömer Faruk Bereket, Apple Iphone 6 16 GB talihlileri de Hasan Aslan, Behiye Çelik, Abdülkerim Aktaş ve Neşat Genç olarak belirlendi.

Piazza'nın büyük yeni yıl kampanyasının son model BMW talihlisi, 049654 numaralı kuponun sahibi Betül Karakeçili'ye müjdeli haberi Piazza AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Emine Çulcu verdi. Önce birinin kendisine şaka yaptığını düşünen genç kız, "Dilerseniz hemen AVM'ye gelebilir ya da sabit hattan arayarak teyit alabilirsiniz" sözleri üzerine talihli olduğuna inanan Betül Karakeçili, babası ve diğer yakınlarıyla geldiği AVM'de arabasının şoför koltuğuna oturdu.

OTOMOBİL İLE İLK SELFİE

Kazandığı otomobilin etrafında önce tur atıp izleyen, daha sonra ilk selfie çekimini yaparak sosyal medya hesabında paylaşan Betül Karakeçili, direksiyona geçerek gazetecilere poz verdi. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Betül Karakeçili, "AVM'ye her gelişimde bu arabanın önünden geçerken benim olacak diyordum ama bana gülüyorlardı. Özellikle kardeşim benimle dalga geçiyordu. Onu bu arabaya bindirmeyeceğim" diyerek espri yaptı. Betül Karakeçili, babasının otomobilinin olduğunu ancak, kendisinin olmadığını belirterek, "Bu otomobilin çekilişinin kuponlarına kendi paramla aldığım ayakkabı ve tekstil ürünlerinin karşılığında sahip oldum. Çok mutluyum, rüyada gibiyim" dedi. Talihli genç kız, arabası ile ilgili ne gibi tasarrufta bulunacağı konusuna ise babasının karar vereceğini belirterek, "Belki kullanırız, belki de paraya çeviririz, henüz karar vermedik" diye konuştu.

Betül Karakeçili ve kampanyanın diğer teknoloji ürünlerinin talihlilerine hediyelerinin önümüzdeki günlerde duyurulacak bir tarihte törenle verileceği bildirildi.

Araba Kazandığını Telefondan Öğrendi

Araba Kazandığını Telefondan Öğrendi

Araba Kazandığını Telefondan Öğrendi

Araba Kazandığını Telefondan Öğrendi

Araba Kazandığını Telefondan Öğrendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim