• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Anaokulu Üniversitesinde karne sevinci yaşandı

Anaokulu Üniversitesinde karne sevinci yaşandı
Anaokulu Üniversitesi'nin minik öğrencileri, ilk karnelerini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in elinden aldı.

Anaokulu Üniversitesi'nin minik öğrencileri, ilk karnelerini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in elinden aldı.

Anaokulu Üniversitesi'nin minik öğrencilerinin ilk karnelerini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker verdi. İlk kez karne alan öğrenciler, heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadı. Güzel Gelecek Akademisi ve İstasyon Bilim Sanat Merkezi bünyesinde hizmet veren Anaokulu Üniversitesi'nde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, Gebze Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle karnelerine kavuştu. Mezuniyet törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, öğretmenler, Anaokulu Üniversitesi'nin öğrencileri ve veliler katıldı.

Karne töreni öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Türkiye'nin genç bir nüfusu var. Avrupa'yı kıskandıracak genç bir nüfusu sahibiz. Bunun kıymetini iyi bilmeli ve çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmeliyiz. Biz Gebze Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimleri için elimizden geleni yapıyoruz. 4 yaşından itibaren alıyoruz ve Anaokulu Üniversitesi'nde eğitimlerine başlatıyoruz. Sonrasında ise GESMEK Çocuk kurslarımızda çocuklarımızın eğitimleri sürüyor. Bununla da kalmayıp bir sonraki aşamada 41 Genç 41 Gelecek projesine dahil ediyor, geleceğin liderlerini yetiştiriyoruz" dedi.

Eğitime verdikleri öneme de değinen Köşker, "Çocuklarınızın sizler için ne kadar değerli olduğunu ve eğitimine de ne kadar çok önem verdiğinizi çok iyi biliyoruz. Gebze Belediyesi olarak bizlere güvenip çocuklarınız bizlere emanet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Emin olun, onlar sizlerin olduğu kadar bizlerinde kıymetlilerimiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Köşker'in selamlama konuşmasının ardından mezuniyet törenine geçildi. Miniklerin karnelerini tek tek veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ayrıca öğrencilerle ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim