• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Anadolujet Çocukları Doyasıya Eğlendirdi

Anadolujet Çocukları Doyasıya Eğlendirdi
AnadoluJet Çocuk tiyatrosunun yeni müzikli çocuk oyunu "Mucize sensin', Anadolu turnesinde çocukları doyasıya eğlendirdi.

AnadoluJet Çocuk tiyatrosunun yeni müzikli çocuk oyunu "Mucize sensin', Anadolu turnesinde çocukları doyasıya eğlendirdi.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı gerçek hayatta sosyalleştirerek, hayal dünyalarını zenginleştirmek amacıyla kurulan AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu'nun yeni müzikli oyunu "Mucize Sensin', Anadolu turnesi kapsamında, Gaziantep'te sahnelendi.

Animasyon ve çizgi film kahramanlarının süper yeteneklerinden etkilenen Keremcan adlı karakterin onlar gibi olağanüstü güçlere sahip olmayı istemesini konu alan oyun, çocukların zihnini karıştıran çizgi filmlerin olumsuz etkisinin yok edilmesini, her çocuğun özel olduğunu doğa üstü güç diye bir şey olmadığını, çocukların kendileriyle barışık olmalarını sağlamayı ve başarının sırrını gerçekçi uygun bir dille anlatıyor.

Müstakil Sahne Sanatları Derneği Genel Sekreteri Serkan Gök, Anadolujet "Mucize Sensin" oyununu sahneleyen ekibini yöneticisi olduğunu ifade ederek, daha önce bu oyunu Türkiye'nin farklı illerinde sahnelediklerini belirtti. Serkan Gök, "Mucize Sensin" oyununu bu sefer de Gaziantep'te sahnelemek üzere geldiklerini belirterek, "Toplamda 50 bine yakın öğrenciye hitap etmeyi hedefliyoruz. İnşallah sayıyı daha da arttırabilirsek, hem AnadoluJet markası adına hem de derneğimizin adına, iyi bir iş yapmış olacağımız düşünüyoruz. AnadoluJet, Çanakkale'nin 100. Yılı itibarı ile bu işe start verdi. "Mucize Sensin" oyunuyla ikinci oyununu bu yıl düzenlemiş oldu. Ramazan'da çok güzel bir etkinliğe imza attı. Ramazan TIR'ı ile bütün Türkiye'yi dolaştı. Gerçekten de sosyal sorumluluk anlamında, hem de bir marka anlamında öncü bir lider olduğunu da göstermiş oldu. Amacımız, insanlarımıza kendi sloganıyla hitap ettiği gibi uçmayan kalmasın sloganını hem tüm Türkiye'ye ulaştırmak istiyor. Hem de gençlerimizin, çocuklarımızın yalnız olmadığını hissettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Anadolujet Çocukları Doyasıya Eğlendirdi

Anadolujet Çocukları Doyasıya Eğlendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim