• BIST 9530.47
  • Altın 2472.853
  • Dolar 32.4753
  • Euro 34.7522
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Amatör Spor Kulüplerinden Başkan Doğan’a Talep

Amatör Spor Kulüplerinden Başkan Doğan’a Talep
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın ve Bekirpaşa bölgesinde bulunan 15 Amatör spor kulübünün başkanı, İzmit Belediye...

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın ve Bekirpaşa bölgesinde bulunan 15 Amatör spor kulübünün başkanı, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunan amatör spor kulüpleri başkanları, Cephanelik Spor Kompleksi'nin Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne devredilmesi konusunda Başkan Doğan'dan talepleri oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Cephanelik spor kompleksini başta Bekirpaşa bölgesi olmak üzere tüm Kocaeli için yaptık. Yapılan hizmetten son derece memnuniyet var. Bundan sonraki süreçlerde o bölgenin, daha geniş kitlelere hizmet edeceği, olimpik yüzme havuzu, olimpiyat sporcuları yetiştirme gibi tesislerle de desteklenmesini istiyoruz. Onun için çaba sarf ediyoruz. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz de sağ olsunlar onlar da gerçekten gayret ediyorlar. Bunun bir kompleks şeklinde değerlendirilmesi için bu konu gündeme gelmişti. Ama biz kulüplerimizin, sporcularımızın mağdur olabileceği hiçbir şeye müsaade etmeyiz, bu konuyu bir daha değerlendireceğiz" dedi.

KASFK Başkanı Murat Aydın, da "spor kulüplerimize yapmış olduğunuz destekleri gayet iyi biliyoruz. Cephanelik Stadı bir çok ilde örnek gösterilen bir yer. Aldığımız bazı bilgilere göre, Cephanelik Stadının Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne devriyle alakalı bir düşünce var. Bu düşünceyle alakalı, spor kulüplerimiz, böyle bir tesisin belediye bünyesinden dışarıya çıkmaması yönünde. Belediye bünyesinde daha iyi hizmet verildiği konusunda bir görüş oluşturdular. Bununla ilgili sizinle görüşelim istedik. Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne de devri yapılacaksa da illaki bir sebepleri vardır. Ama kulüplerimizin hepsi belediye bünyesinde kalmasını istediler" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim